Vonnies Happy Challenge *21*

12

happyvanvonnie

Vonnie‘s Happy Challenge – 20 – Gestart op 15 januari 2016

Zo slecht als mijn dag woensdag was, zo slecht startte ook de donderdag, werd er wel een b-tje radeloos van om eerlijk te zijn.

Gelukkig viel ik woensdagavond na me uitgehuild te hebben wel gelijk in slaap, voor het eerst sinds lange weer weer eens in mijn bed ipv op de bank de nachten wakend doorbrengen… en maakte ik ook gelijk een goede nacht.
Een goed gesprek op donderdagmorgen klaarde de lucht voor een groot deel, een 2e goed gesprek in de avond gaf me de rest van de fut die ik zo nodig had…
En dat gaf me weer motivatie en inspiratie om te gaan sleutelen.
Klik maar eens HIER om te zien wat ik gefreubeld heb.

Nu, even voor enen op vrijdagmorgen is mijn hoofd weer rustig, veel rustiger dan het al lang was, dus ik ga jullie ‘uitzwaaien’ zeggen en duik ik mijn mandje in, in de hoop weer een goede nacht te mogen maken!
Welterusten en tot later vandaag!

 

12x Akkoorden op ~ Chords on Vonnies Happy Challenge *21*

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017