Dankbaarheid

Vonnies Happy Challenge *19*

happyvanvonnie

Vonnie‘s Happy Challenge – 19 – Gestart op 15 januari 2016

Deze week werd ik “Happy” op dinsdag enerzijds door een heel leuk uitje dat ik HIER beschreef en de 3, alle goede dingen komen in 3 toch?, bijzondere ontmoetingen die ik dinsdag had. En anderzijds door een heel leuk en heel lief kaartje dat de postbode mij bracht….

happy19

6 gedachten over “Vonnies Happy Challenge *19*

 1. Fijn dat het uitje geslaagd was :-D

  Wat een lief kaartje ;) #knipoog hahaha
  Wat fijn dat je daar Happy van werd, dat is waarschijnlijk ook de bedoeling van diegene die je het kaartje stuurde…
  Bedankt voor je bijdrage en ik wens je een fijne dag en een fijn weekend toe.
  Liefsssssssssssssssssssssssssss -X-

  1. Zeker weten!

   Ja hè? Vind ik ook! Aan diegene der bedoelingen twijfel ik nooit, ik weet dat het met de allerbeste bedoelingen gestuurd is en daar ben ik heel dankbaar voor, er zijn maar weinig mensen zoals die persoon! Als er meer van waren zag de wereld er een stuk leuker uit!

   Dank je wel, graag gedaan, wens het jullie ook toe hoor.

   -x-♥

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫