Vonnie’s – Happy Challenge – 7 – Gestart op 15 januari 2016

Als het kon… zouden jullie hier nu een foto zien van mij die een gat in het plafond springt… maar aangezien dat teveel risico’s met zich meebrengt, besloot ik het maar bij ‘slechts’ woorden te laten.

Na maandenlange ellende, zeg maar gerust, doffe ellende, op gezondheidsmatig vlak gaat het nu al ruim een week weer heel goed. Er lopen weliswaar nog diverse onderzoeken en ik ben dus in afwachting van de uitslagen maar toch…

  1. Heb weer een rij(tje) nachten zonder onderbreking (én goed) geslapen
  2. Al meerdere nachten geen nachtmerries
  3. Al ruim een week geen paniek-angst-aanvallen
  4. Eetlust keert terug
  5. Buikpijn / darmklachten / hoofdpijn beduidend minder

Doordat het fysiek dus stukken beter gaat wordt ook de inktzwarte deken in mijn hoofd steeds valer, meer en meer vallen er gaten in waardoor het licht binnen kan komen…  Ja ik juich! Weliswaar wél met enige terughoudendheid omdat ik maar al te goed weet hoe snel het weer anders kan zijn , maar de afgelopen week is toch winst die niets of niemand me kan afpakken.

Niet dat ik besefte dat het nodig was, werd ik keihard met de neus op de feiten gedrukt dat ik toch nog steeds niet goed genoeg mijn eigen grenzen bewaak… pijnlijke les geleerd, de afgelopen 6 maanden…. maarrrrrrrr
ik ben weer op de goede weg…. als nu ook de uitslagen nog binnen komen met goede berichten, en dan bedoel ik dus duidelijkheid en bijbehorende oplossingen, ben ik helemaal blij.

Kortom, mijn “Vonnies-Happy-Invulling” kan niet beter ingevuld worden!

16x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Vonnies Happy Challenge *7*”

    1. Dat is lief van je, maar helaas nog niet….. ik heb ze nog niet binnen…er was iets niet helemaal goed gegaan… nog even afwachten dus…

      de nieuwe medicatie slaat wel goed aan dus daar ben ik blij mee, scheelt een forse slok op een borrel ;-)

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫