visite1

 

Halverwege gisterenavond werd Kobus gebracht en zo was het 1e deel van ons weekendbezoek binnen.  Het 2e deel van ons bezoek kwam vandaag met de trein en bus onze kant op. Gezien de intocht van Sinterklaas in onze stad zou het in het centrum heel erg druk zijn en dus besloot zij de bus te pakken om in onze wijk uit te stappen. Even na 12-en was ze er… ik was met de honden naar de bushalte gelopen en op een gegeven moment, met gsm-camera in aanslag, zei ik: “hier wachten we even en ze komt zo van rechts….en plop daar gingen die koppies”

Eenmaal weer thuis dronken we koffie met Joop en nadat hij naar zijn werk was gegaan stapten wij ook de auto in en vertrokken richting de stad. ‘Mijn’ stad… is en blijft toch Groningen. Op naar de Tuinland want ik had enkele dingen nodig en de Tuinland in Groningen is vele malen groter dan de vestiging hier in Assen. Terwijl we daar rondliepen genoten we volop van de kerstshow die ze daar elk jaar weer ‘opvoeren’.

visite2 visite3 visite4 visite5 visite6 visite7 visite8 visite9
Halverwege namen we plaats in het restaurantgedeelte en dronken we koffie terwijl we smulden van een stukje overheerlijke vlaai waarvan ik de naam niet weet. Daarna met de auto terug richting Assen maar wel met een grote omweg want ik had mijn bezoek beloofd dat als zij hier zou zijn dat ik dan enkele plekjes aan haar zou laten zien. En zo reden we dus via de geboorteplaats van mijn vader naar die van mijn moeder en die van mijzelf terug.
Even voor zessen waren we weer binnen en gingen we aan de koffie terwijl de honden hun knuffels kwamen halen. Ik ruimde mijn boodschappen op en stopte batterijen in 1 van mijn aankopen. Nou ja, aankoop… eigenlijk is het een cadeautje want vorige week kreeg ik van Mien Kloine Grode Zus een pasje cadeau ter waarde van een bepaald bedrag en ik wist al wat ik daarvan wilde aanschaffen… een mooie houten kerk met verlichting.
Doin Loiverd!!
cadeautjegeesje
En zo is het alweer avond geworden, manlief heeft inmiddels gekookt en we hebben onze maagjes weer heerlijk kunnen vullen. Nu lekker aan de slag met het aanpassen van de blog van ons bezoek die een ander thema wil …. en bezoek is hartstikke leuk maar freubelen aan een blog is minstens zo leuk !!!

14x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Visite …”

    1. Dank je wel Edward… ja dat is ook zo…als wij een boom zouden gebruiken….. wat we dus niet doen…. ten eerste heb ik er geen plek voor en ten tweede ben ik vreselijk allergisch voor die krengen ;-)

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫