Via Terra

ViaTerra-Greet

Nou ben ik niet het type vrouw dat bij elke outfit een paar passende schoenen en bijpassende tas heeft maar vele vrouwen hebben dat wel. In Assen bevindt zich een schoenenwinkel waar je niet alleen bijzonder mooie schoenen kunt kopen maar dus ook die bijpassende tas. Niet de standaardschoenen (in standaardmaten) die je in een gemiddelde schoenenwinkel vind en je zo van een rek kan afplukken, nee integendeel. In deze winkel krijg je uitgebreid advies op maat en kun je bijzonder mooie schoenen vinden. Voor elke voet, hoe ‘moeilijk’ ook heeft men een passende oplossing of gaat die ervoor zoeken! Hoe essentieel een goede en comfortabel zittende schoen is legt men je ook graag uit. In deze winkel verkoopt men schoenen van het merk Arche, Arpelli, Ca d ‘oro, Camper, Durea, Dutch charm, El Naturalista, Footnotes, Hogl, Jan Jansen, Lilian, Lisa Tuci, Loints, Mephisto, Mocka, Papucei, Peter Kaiser, Solidus, Theresia m, Think, Vabeene en Verhulst. Sinds geruime tijd heeft deze winkel ook een webshop die ik bij even in de spotlights wil zetten!

Ben je nieuwsgierig geworden? Volg de link in mijn zijkolom of KLIK HIER en laat je verrassen!

8x Akkoorden op - Chords on “Via Terra

 1. Voor zoveel geld mag je ook wel wat verwachten van je nieuwe schoenen. Maar
  als je ze aantrekt is de prijs misschien snel vergeten ;-)
  Met schoenen kan ik me wel beheersen, maar met tassen….duidelijk mijn
  zwakke punt. Al heb ik me de laatste jaren behoorlijk in de hand. Mijn limiet
  is 1x per jaar een nieuwe. Netjes toch?
  Leuk blog! Liefs Kakel

  • De verwachting wordt ook niet teleurgesteld ;-)

   Tassen, ja die tick had ik ooit ook….. heb nu al jaren geen tas meer gekocht…

   Dank je wel schat
   -x-♥

 2. Ik heb inderdaad probleemvoeten, je kent het wel een flinke uitbouw op het gewricht boven de grote teen waardoor het gewricht uiteindelijk ook vast gaat zitten.
  Ik zou dus nooit online schoenen willen kopen want dat wordt vréselijk veel heen en weer sturen.
  Ik zie er ook niet veel bij dat ik zou willen passen, álles met een hakje valt al af en alles met een dunne zool óók.Dan nog alles met stiksels op de verkeerde plaats én alles met een zool die schuin naar binnen aflloopt want daar klap ik op om….. je snapt , de prijzen zijn mijn minste probleem;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge