verrassing

Kom ik vanochtend bij mijn maandagmeneer binnen tref ik hem opgewonden aan, vol als hij is van een concert dat hij zaterdagavond bezocht heeft met vrienden. Zij hadden hem als verrassing meegenomen naar de Martinikerk in Groningen alwaar het Roder Jongenskoor een uitvoering gaf.

Hij vind dát helemaal geweldig, dat was ook vanmorgen weer eens heel duidelijk. Hij kon er maar niet over uit! Ik ken het trio dat hem meegenomen heeft. Zijn heel lieve en fijne mensen, zo fijn dat hij ondanks zijn hoge leeftijd nog zo intens kan genieten en mensen heeft die hem dan mee uit nemen omdat ik uit eigen ervaring weet hoe hij genieten kan van iets moois. Hij vertelde er uitgebreid en vol enthousiasme over, het voelt bijna alsof ik er bij was *glimlach*

Nadat ik de koffieboel afgewassen had en de jas aantrok om huiswaarts te keren vroeg hij me even naar de logeerkamer te lopen en de bloemen die daar in een vaas stonden mee naar huis te nemen. Hij vertelde dat hij zaterdagochtend  al vroeg op de scootmobiel naar de markt was gegaan om ze te halen, niet alleen voor zichzelf maar ook voor mij, zo lief!!

Eenmaal op de vaas en op de tafel besloot onze Precious ze maar te gaan bewaken, en zo mag ik nu genieten van een mooie bos rozen. Een heerlijke verrassing vanmorgen!

10x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Verrassing”

 1. Ik hoop dat de rozen nu nóg in hun vaasje staan want eerlijk gezegd heb ik niet zo’n hoge pet op de bewakingscapaciteiten van poezen op dat gebied, daarvoor spelen ze te graag;-)

  1. Ohja hoor, maak je maar geen zorgen. Precious ligt op de meest onvoorstelbare en krappe plekjes maar heeft nog nooit iets omgestoten oid.

 2. Bofbips, je zult ze verdiend hebben! :)
  Ik kreeg een heerlijk doos ‘zeebanket’ chocolade. Ik heb er nu een paar op, maar het is me te machtig. Ik doe dat nooit meer…
  Nou ja, de rest komt wel een keer op!

  1. Denk het ook ;-)

   Oeps…. langzaamaan genieten dan maar…. en nee je hoeft ze niet aan mij te geven hoor, ik raak dat spul toch nooit aan.

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫