Marja’s Zwijmelen op Zaterdag

Mijn 5e Zwijmelen op rij met ex-Jeansjes die nog steeds zeer actief zijn in hun passie geldt voor Bastiaan Ragas die deel uitmaakte van Jeans-seizoen 3 het 1e seizoen.Als je op zijn website kijkt onder het kopje ‘Biografie’ zie je een indrukwekkende lijst van prestaties staan. Qua musicals zag ik hem onder andere in Aïda, De 3 Musketiers en Road 66.

Deze creatieve 1000-poot produceert zelf, schrijft boeken, acteert, zingt, doet veel tv-werk op diverse niveaus en ga zo nog maar even door. Op zijn website is heel veel info te vinden, mocht dat je interesseren ga dan gerust eens rondneuzen daar.


Jij ging dwars door mij heen
als een bliksemschicht die insloeg
in één klap was ik verliefd op jou

als een dief in de nacht
heb je mij heel onverwacht
beroofd en bestolen.

Ik heb nooit durven dromen
van zo´n moment
Het is net alsof ik jou al heel lang ken

Ik ben van jou
Jij bent van mij
En hoe je ’t ook went of keert
Zo zal het altijd zijn
Ik ben jouw man
Jij bent mijn vrouw
Jij bent alles wat ik altijd hebben wou
En nog simpeler dan dat ik hou van jou

Zo bekend, zo vertrouwd
Zo opwindend en zo stout
Je blik, ik kan er niet om heen
Zoals jij met me danst
En ondeugend met mij sjanst
Je doet wat niemand anders kan
Ik beloof op mijn knieën, ik zal naast je staan
Nee, ik laat je van mijn leven nooit meer gaan

Ik ben van jou
Jij bent van mij
En hoe je ’t ook went of keert
Zo zal het altijd zijn
Ik ben jouw man
Jij bent mijn vrouw
Jij bent alles wat ik altijd hebben wou
En nog simpeler dan dat ik hou van jou

Jij draait zwoel om mij heen
Jij bent cool, ik geef jou één hint
Jij weet je speelt ’t klaar
Jij maakt ’t waar

Ik ben van jou
Jij bent van mij
En hoe je ’t ook went of keert
Zo zal het altijd zijn
Ik ben jouw man
Jij bent mijn vrouw
Jij bent alles wat ik altijd hebben wou
Jij bent alles wat ik altijd hebben wou
En nog simpeler dan dat
Simpeler dan dat
Simpeler dan dat
ik hou van jou!