Zoals jullie wel weten ben ik weer bezig een weblogmeeting te organiseren en is de datum en locatie inmiddels vastgesteld op zondag 29 september in Burgers Zoo te Arnhem.

Op dit moment is het aantal deelnemers 12.. een aantal waar ik al heel blij mee ben maar dat uiteraard ook nog alle ruimte tot groei heeft…

Ik weet ook van mensen dat ze overwegen deel te nemen en om welke reden dan ook nog niet definitief hebben toegezegd aanwezig te zullen zijn. Mocht één van de reden de reistijd – reisafstand zijn dan biedt de TIP van RIETEPIETZ wellicht uitkomst.

Zij liet haar tip achter in een reactie op mijn LAATSTE WEBLOGMEETING-LOGBERICHT maar omdat ik het een geweldige goede tip vind, én graag wil voorkomen dat iemand hem mist en naderhand zegt: “had ik het maar geweten..”, plaats ik die tip hieronder:

RIETEPIETZ schreef:
Wij zijn niet erg reislustig (én niet zo piep meer) en per trein komt er met alle aansluitende vervoer toch al minstens 4 uur reizen bij op zo’n dag. In de spits terug met de auto vinden we óók niet fijn na zo’n hele dag slenteren in de dierentuin. Toen vond ik onderstaande link en dát is het ei van Columbus voor ons. Een overnachting in een hotel op 3km afstand van Burgers ZOO, incl. entreekaartje, diner én ontbijt voor €.89,00 per persoon zodat we niet op één dag heen én terug hoeven te rijden…

Mochten er onder jullie dus ook gebruik willen maken van deze mogelijkheid, bezoek dan:

DANK JE WEL RIETEPIETZ!!!

Aanvulling: ik vond zelf deze link:
http://www.pingelen.nl/overnachten/2-overnachtingen-voor-2-en-op-safari-bij-golden-tulip-arnhem-velp.html