‘Even uitwaaien’… zo lekker als je belast met ballast niet zwelgend in zelfmedelijden in een hoekje weg wilt kruipen. Beiden strijdend tegen mentale ballast die ook fysiek zo zijn gevolgen heeft is ‘uitwaaien’ dan een zeer welkome afleiding. Mannen aan het werk en beiden geen zin in dat hoekje, dus de auto in en op naar Emmen. Heerlijk in de buitenlucht, genieten van dieren en prachtige natuur met veel bloei en groei. Eenmaal binnen kochten we ons eerst een thermobeker met cappuccino, voor 6 euro kan dat, dan kun je de hele dag, wanneer je maar wilt in elk restaurant die beker laten vullen met wat je maar wilt, dat deden we natuurlijk volop. Mooie bijkomstigheid is natuurlijk dat je je bij elkaar volledig veilig voelt omdat je over en weer weet dat de ander niets van je verwacht en je neemt ongeacht in welke bui je je ook bevindt. En ik kan op dit moment oprecht zeggen dat ik me goed voel, alsof er een zwarte deken is weggenomen en ik weer in het licht sta ipv erbuiten. Onder het mom van ‘niet klagen maar dragen’ ga ik jullie dus ook niet verder lastig vallen met depressief gezeur en deel ik HIER de foto’s met jullie die ik vandaag maakte.

10x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Uitwaaien”

  1. Dank u dank u

   Ja absoluut, ik kom er dus vaak ;-) al is het soms maar een uurtje ofzo… heerlijke plek om even op adem te komen en weg van alle shit te zijn.

  1. Dank je wel meis.. en ja ik zit weer in de lift, GodZijDank, gisteren heeft daaraan zeker bijgedragen.

   Ja dat weet ik, al lukte me het de vorige maand niet hem te kieken ;-)

  1. ik ook hoor meis….. en ja nu ik weer in de lift zit, voelt het allemaal toch net dat ene stukkie zonniger, en dat had ik nu net zo nodig.

   -x-♥

 1. Wat fijn dat je je goed voelt. Een zwarte deken met je meedragen, is niet prettig.
  De foto’s die je gemaakt hebt zijn schitterend. Die te zien geeft energie.

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫