Vraag 1:
Zoals 6 december HIER aangekondigd heb ik me weer voorgenomen een loghop te organiseren. Een 5-tal mede-bloggers meldde zich al aan; Daphne & Fréderique & Vonnie-B & ErikaMinoesjka.
In de zijkolom zie je te countdown, nog ruim 4 dagen en dan is het zover. Zondagavond rond de klok van 19.00 hoop ik degenen die zich al aanmeldden te treffen in de chatbox die ik hier dan open zal hebben staan, maar meer nog hoop ik uiteraard op een toename van het aantal deelnemers…
Kortom…. Wil je ook (weer) meedoen? Laat het me dan weten.

 

 Vraag 2:
Zoals jullie wellicht weten ben ik teamlid van ABC-Wednesday. Een wekelijks uitdaging op woensdag. Het is de bedoeling dat je een blogbericht plaatst die betrekking heeft op de letter die aan de beurt is. Woensdag 11 januari 2017 start ronde 20 en uiteraard met de letter A. Wat men dus maar kan verzinnen aan woorden die met die letter beginnen, dat mag van alles zijn. Foto’s, gedichten, teksten, quotes, etc etc.
Ronde 20 eindigt dus met de letter Z op 5 juli as.
De officiële eigenaresse heeft aangegeven het niet langer te willen doen en dus zijn wij als team naarstig op zoek naar iemand (of meerdere personen samen) die die uitdaging willen overnemen. Dezelfde zoektocht geldt ook voor nieuwe teamleden omdat enkelen er ook mee zullen stoppen aan het einde van ronde 20.
Wat wordt er van een teamlid verwacht?
1) Dat je enkele letters voor je rekening neemt en daarvoor de intro’s schrijft.
2) Dat je een deel van de deelnemers bezoekt en bij hen een leuke reactie achterlaat.
Het is een uitdaging waaraan gemiddeld 50 mensen mee doen elke week, des te groter het team dus is, des te kleiner, logischerwijs, is de taak die je als teamlid krijgt.
Lijkt dit je een leuke uitdaging en wil je hem aangaan? Laat het me dan weten!
Hieronder de logo’s die tot dusver door de rondes werden gedragen.

  –    –

14 gedachten over “2 vragen

  1. This is not my weekly ABC-post Gattina, so like any other regular post, it is in my own language. All my regular followers are Dutch-speaking/reading.

   This post is to tell my followers that ABC is going to stop and that I would like for it to contine … so I ask if there is someone who want to take over, or would like to become a teammember if it continues.

   Whether I take over or not…. I still am thinking about it, have not decided jet what I want to do.

  1. De officiële eigenaresse wil het niet langer voeren.

   We zijn dus naarstig op zoek naar iemand die het wil overnemen…. en naar nieuwe mensen voor in het team…. want een groot deel wil graag doorgaan….

   Het is dus nog even afwachten…. volgende week start ronde 20… die eindigt op 5 juli en daarna hoop ik dat er een nieuw blog is dat doorgaat vanaf ronde 21

   1. Ik zou het wel willen, alleen mijn engels is niet zo goed. Eerlijk: als ik het niet zeker weet hoe je iets schrijft, gebruik ik google translate.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫