Zwijmelen

Toi toi toi Kimberley & Jurgen

logozwijmelenopzaterdaga

Marja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

177

Gestart op 17 november 2012

Dat ik niet van talentenjachten hou is onderhand wel bekend denk ik, ik probeer het ernaar kijken dan ook zoveel mogelijk te vermijden omdat ik me toch alleen maar erger. Met manlief thuis ontwijk ik het niet want hij kijkt er wel graag naar.
Op dit moment hou ik de shows zelf WEL in de gaten want er zijn 2 Jeans-Kanjers door naar de volgende ronde, spannend dus, niet alleen voor hen.
In de Belgische versie van The Voice zit Jurgen Stein, hij was Jeans-castlid in show 7,
The One & Only, 1997-1998.
In de Nederlandse versie van Idols zit Kimberley, zij was castlid van het afgelopen seizoen en voor zover op dit moment bekend, zal zij ook het komend seizoen weer deel uit gaan maken van de nieuwe cast. Of dat ook werkelijk het geval zal zijn hangt volledig af van het verloop van haar deelname aan dit seizoen van Idols.

Uiteraard duim ik voor beiden!!

Kimberley

Jurgen

26 gedachten over “Toi toi toi Kimberley & Jurgen

  1. Mooooii dat het jou plezier doet!!

   Jah, het weer, dat kan zeker beter he, het is bitterkoud buiten…. in 1e instantie dacht ik dat dat aan mij lag maar manlief bevestigde het … Morgen, misschien, laten we het hopen…

   Het helpt in ieder geval wel, ben erg bezig met zegeningen tellen om te voorkomen dat ik dieper in de depressie schiet… het gaat op en neer, het enige moment kan ik zowaar (een beetje maar toch) lachen en het volgende moment zit ik in ‘zwaar weer’… erg vermoeiend…
   Melody componeerde ~ composed Haiku *63*My Profile

  1. ;-) Leuk !

   En ja dat is in de meeste gevallen zo…. dat soort info is niet altijd heel gemakkelijk te achterhalen maar over het algemeen hebben mensen toch al een lange weg afgelegd voordat ze in de ‘spotlights’ staan waar het publiek ze kan zien

   Dank je wel, jij ook.
   Melody componeerde ~ composed RoegMy Profile

  1. Deze dame heeft inderdaad veel talent….. waar ik in Jeans dan ook enorm van genoten heb want ze is heel gevarieerd

   ehh???? wat bedoel je???

   dank je wel, jij ook, xxx
   Melody componeerde ~ composed RoegMy Profile

 1. Beste Melody,ben ook even gaan kijken op de site van VTM ,wat kan die Jurgen mooi zingen vooral dat liedje ‘Don’t give up’ dat was prachtig,maar als ik het goed heb is hij niet mogen door gaan en dat is niet zo fijn vind ik,ik geef hem toch 10 op 10 zeker weten
  Vele groetjes

  1. Hoioi Ivonne

   Ja dat kan hij absoluut….. ja klopt helaas maar al te waar, vind het heel erg sneu en ook onterecht maar ja ik zal wel bevooroordeeld zijn.

   Dat vind ik fijn te lezen !

   Dank je wel, lieve groeten terug.
   Melody componeerde ~ composed DraaiingMy Profile

  1. ;-) nee hoor !

   Voor zover ik weet is het echt a capella… dat is 1 van de grote verschillen tussen Idols en alle overige talentenjachten..

   Dat ben ik wel met je eens … al kan hij het a capella minstens zo goed.

   Jurgen is helaas na gisteren niet verder door…. Kimberley moeten we nog even afwachten…

   Wat ik jammer vind aan zulke testen is dat niet alles getoond kan worden… ik ken beiden vanuit Jeans en ‘weet’ dus wat ze nog meer in hun mars hebben….
   Melody componeerde ~ composed Alphabet-Challenge-4-AMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge