Al weer enige tijd geleden, toen ik langere tijd plat moest omdat mijn rug weer eens in het slot was geschoten, besloot ik aan een impuls gehoor te geven en in mijn stamboom te duiken, daarover schreef ik ► ► ► HIER ◄ ◄ ◄. Al snel liep ik vast omdat veel sites of geen info geven, bijv. omdat de wetgeving het nog niet toestaat, of omdat ik weiger betalend abonnee te worden… en zakte mijn interesse iets terug. Zo af en toe keek ik nog wel eens.

Was ik een paar weken geleden bij vrienden op bezoek in het verre gewest kwam het gesprek erop omdat hij daar ook heel veel tijd in steekt en mij dus enkele tips en truc aan de hand kon doen. Hier werd mijn interesse her-wekt en nieuwsgierigheid weer aangewakkerd.  Ondanks dat ik zeeën van tijd heb kwam het er niet echt van maar ik vond wel het één en ander inmiddels.

Vanavond besloot ik dat maar bij elkaar te voegen en er pagina’s voor aan te maken. Die kunnen jullie benaderen door bovenin in het menu bij Stam op 1 van de 3 pagina-links te klikken.

Wat dat nou met de titel van dit blog te maken heeft?

Jullie weten wel dat ik altijd gebruik maak van ‘ondertitels’ bij de naam van mijn blog. Jullie weten ook dat die titels met enige regelmaat wijzigen. Ik heb er 3 die ik afwisselend gebruik.

1) Life is like a camera, focus on what’s important and capture the good times. Develop from the negatives and if things don’t turn out, just take another shot.
2) Some memories never fade because they are all about Love.

3) Gratia dei sum id quod sum

Laat ik nou zopas op  het familiewapen van mijn vader stuiten….
en wat staat er als tekst in dat wapen?Juist ja, die 3e titel van mij.Ik heb hem dus al regelmatig gebruikt,
‘gewoon’ omdat ik hem zo mooi vind,
maar nu ik weet dat het ook op mijn familiewapen staat
raakt het me uiteraard nog meer.

Toeval bestaat dus niet!