*2016·MOND·Stokjes

Tip-tag 2016 van Narda

Jeetje glimlach Vul ik net 1 tag van Vonnie in… zie hier… Krijg ik een mailtje van Kakel waarin ik lees dat ik hier getagged ben, ik hou daar niet van, toch? grijns Kakel kent me aardig goed onderhand glimlach

Deze tag is bedacht door Narda – bij velen van jullie wellicht beter bekend als Beaunino.
Haar opzet is als volgt:
Narda wilde graag een tag verzinnen die voor haar persoonlijk waardevol zou zijn. Een tag waar een beetje liefde en zorgzaamheid uitspreekt, waar je misschien iets van kunt leren, of die gewoon handig is om te weten. We zijn allemaal maar mensen met onze eigen problemen en strubbelingen en hebben hier onze eigen manieren, oplossingen en zienswijzen voor gevonden om mee om te gaan. Door middel van deze tag wil ze proberen al die kleine wijsheden en handige tips aan elkaar door te geven. In de laatste week van het jaar 2016 wil ze dat de tag weer bij haar –Beaunino– terugkomt, zij zal hem dan in zijn geheel plaatsen zodat iedereen die heeft meegedaan, weet waar alle tips van het jaar 2016 terug kunnen worden gelezen.

Zonder regels wordt het natuurlijk een zootje. Narda’s regels zijn:
– Neem deze regels over als je een volgend persoon tagt. 
– Tag slechts 1 persoon, indien deze geen zin heeft om de tag over te nemen tag je iemand anders. Kun je binnen een week geen ander persoon vinden dan geef je de tag terug aan mij, Beaunino
– Als je de tag hebt aangenomen is het de bedoeling dat je binnen een week je bericht hierover plaatst. 
– Neem daarin alle links naar je voorgangers onderaan je bericht mee en plaats daaronder dan weer de link van het bericht waarin jij getagged bent, met daarachter de (blog)naam van jouw tagger. 
– Maak je bericht liever niet te lang, maar geef er wel je eigen invulling aan. Denk aan je favoriete quote,  of eventueel dè huis-tuin- en keukentip die je leven zoveel makkelijker heeft gemaakt, whatever!  Als je denkt dat een ander wat aan jouw tip kan hebben is het gewoon oké.

Narda tagde dus Kakel en zij tagde mij en ik tag Mrs.T. omdat zij ook zo van ‘stokjes’ houdt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mijn invulling dan:

Ik heb vele mooie (voor mij dan) quotes die regelmatig door mijn gedachten gaan en ik zal een aantal noemen:
1) Gratia dei Sum id quod sum
2) Het leven is niet wachten tot de stormen gaan liggen maar leren dansen in de regen
3) Je levenspad ontstaat door hem te gaan bewandelen

De 1e… Al is mijn leven een constante worsteling, ik ben en blijf een kind van God en die wetenschap, troost en bemoedigt me!
De 2e… Vluchten is zo zinloos, kan ik volmondig vanuit de grond van mijn ♥ beamen.
De 3e… Vanuit een periode van suïcidaliteit opkrabbelend werd dit mijn rode draad.

Mijn tip:
Elke emotie die je maar voelt is puur en verdient het niet genegeerd te worden. Sta jezelf toe elke emotie te voelen. Realiseer je dat er maar 1 persoon is die jou gelukkig kan maken, jijzelf!! Leef je leven in elk facet zo intens mogelijk en laat elk schuldgevoel naar jezelf over wat dan ook los. Echte liefde kunnen voelen en geven begint bij jezelf. Des te eerder jij jezelf volledig accepteert om wie en wat je bent, des te eerder jij zult ontdekken dat het leven zó de moeite waard is, dat elk obstakel op je pad alleen maar bedoeld is om jou te laten groeien zodat je nog mooier kunt opbloeien.

18x Akkoorden op ~ Chords on “Tip-tag 2016 van Narda

 1. Tjonge , nou déze tag verplaatst zich razendsnel, en dat terwijl er maar één blogger getagd hoeft te worden;-)
  Zo wordt de lijst met wijsheden aan het eind van het jaar flink lang! En jij laat zelfs méérdere wijsheden op ons los, dat beloofd wat!
  rietepietz componeerde ~ composed de “asman”!My Profile

  1. ;-) Ik kan Kakel nooit iets weigeren….. en tja je weet onderhand dat ik geen ‘denk-tijd’ nodig heb maar gelijk vanuit de 1e impuls kan schrijven.

   Ja inderdaad…ben reuze benieuwd naar wat er allemaal aan tips uit zal komen…

   Vind het in ieder geval wel 1 van de allerleukste stokjes die ik in al die (bijna) 13 jaren bloggen, ben tegengekomen.
   Melody componeerde ~ composed Tip-tag 2016 van NardaMy Profile

 2. Natuurlijk kwam ik via facebook hier terecht, zo nieuwsgierig ben ik dan ook weer wel :-) Ik heb Kakeltje haar bijdrage ook al gelezen. Het is niet mijn ding maar ik vind het wel heel leuk. Dansen in de regen, hmmm maar dan wel met een parapluutje der bie. Veel plezier hier mee!

  1. ;-) hou ook….altied goud

   Nee man, goin pluu, hest haandn ja neudig biet daansen

   We zugn twel aan t’eend van t joar, houveul tips der bie mekoar komm bin
   Melody componeerde ~ composed HappyMy Profile

 3. Leuke uitdaging, maar voorlopig hou ik me schuil onder de paraplu ;-) De tweede zet ik denk ik maar in de agenda van 2011, waarin ik al een tijdje leuke (waterrijke) citaten inzet..

  1. Deze uitdaging ‘moet’ je ook toebedeeld worden en je mag dan ook zelf maar aan 1 persoon doorgeven….

   Alles op zijn tijd hoor meis, zorg bovenal eerst maar eens goed voor jezelf, zet jezelf op de 1e plek… hou de volgende 9 plekken vrij… en dan verder vanaf 11 ;-)
   Melody componeerde ~ composed Adoptie-Actie WildlandsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge