8 Responses to “Thursday Challenge – Zon (2)”

 1. Kati 6 oktober 2016 at 14:22 #

  Prachtig, ik zag je link nog niet bij Dale staan dus ben zelf maar even komen kijken. ;)

 2. Melody 6 oktober 2016 at 15:50 #

  Dank je wel.

  Ja klopt, staat er nu wel hoor…. zie mijn meest recente blog maar, dan snap je wel waarom ik later ben dan normaal…

  Lief dat je toch kwam kijken xxx

 3. janice 7 oktober 2016 at 02:38 #

  Lovely. What are the two large objects in the center?

  • Melody 7 oktober 2016 at 11:12 #

   Thank you Janice

   Those object are to very large t’s …. symbolic for the town I live in, Assen, with the annual motorraces called TT-Assen (The Netherlands)

 4. Kakel 7 oktober 2016 at 21:41 #

  Wat komen die T’s goed tot hun recht met de sterk gekleurde achtergrond. Echt prachtig. Ik ben nog nooit bij de TT geweest maar als ik alleen al aan die herrie dénk, voel ik me ziek, zwak en misselijk worden…
  Dikke knuffel

  • Melody 7 oktober 2016 at 21:45 #

   Ja hè? Dat is ook ht enige mooie aan die ellende, niet voor niets vlucht ik die week altijd zoveel mogelijk de stad uit en ben ik op de tt dag zelf al vroeg de deur uit om pas savonds laat weer binnen te komen

   knuffel

Voel je vrij & musiceer naar ♥-elust met mij mee... Please feel free to share the 'music' in your ♥ with me

%d bloggers liken dit: