Thursday Challenge

Thursday Challenge – ‘Weather’

Thursday Challenge – WEER
(Regen, Sneeuw, Weerlicht, Wind, Wolken…)

bliksm

30 gedachten over “Thursday Challenge – ‘Weather’

  1. Heb je een statief?
   Zonder statief lukte het mij ook nooit…. met statief wel…

   Veel plezier met je nieuwe cam!!

    1. Aanhouder wint meid, ik heb er ook ontelbaren
     gemaakt voordat het me een keertje lukte
     en nog gaat het nog steeds fout dus je
     moet ook een grote portie geluk hebben.

  1. Dank je…. constant afdrukken…. en dan geluk hebben dat er eentje tussen zit die geslaagd is ;-)

   Jij en sloom….ja tuurlijk, maak dat de kat wijs *grijns*

   _x-♥

 1. Wat een prachtige foto! Ik mag graag naar de bliksemflitsen kijken, soms beangstigend, maar heel fascinerend! Je bent er eens echt voor gaan “zitten’ tijdens die flitsen.

 2. Dat was een hele beste. Zal een behoorlijke knal geweest zijn. Prachtig zoals je hem ‘gevangen’ hebt. Misschien dan wel een lucky shot, maar een shot is een shot en je weet nooit wanneer er weer een ontlading komt. Maakt niet uit hoe dat tot stand is gekomen. Schitterend!

 3. Och onweer brrr. Het fotograferen is zeker niet makkelijk camera op statief, bulb, draadontspanner die je op slot kan zetten en een zwarte kaart die je voor de lens kan houden zodat er geen licht invalt. En dan goed opletten waar de bliksem geweest is en hopen, heel hard hopen.
  En wat veel fotografen vergeten, let op je eigen veiligheid.

  1. Mijn camera stond op het statief in de deuropening van de achterkant van ons huis… heb maar raakt geklikt toen, dat weet ik nog

   Daar ben ik 1 van…. maar aangezien ik geen fan ben van het onweer in die zin dat ik dan buiten wil zijn … en omdat 1 van mijn honden helemaal knotknettergek wordt van angst… kijk ik dus wel dubbel en dwars uit ;-)

   -x-x-

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫