Thursday Challenge – ‘Weather’

Thursday Challenge – WEER
(Regen, Sneeuw, Weerlicht, Wind, Wolken…)

bliksm

30x Akkoorden op ~ Chords on “Thursday Challenge – ‘Weather’

  • Dank je…. constant afdrukken…. en dan geluk hebben dat er eentje tussen zit die geslaagd is ;-)

   Jij en sloom….ja tuurlijk, maak dat de kat wijs *grijns*

   _x-♥

 1. Wat een prachtige foto! Ik mag graag naar de bliksemflitsen kijken, soms beangstigend, maar heel fascinerend! Je bent er eens echt voor gaan “zitten’ tijdens die flitsen.

 2. Dat was een hele beste. Zal een behoorlijke knal geweest zijn. Prachtig zoals je hem ‘gevangen’ hebt. Misschien dan wel een lucky shot, maar een shot is een shot en je weet nooit wanneer er weer een ontlading komt. Maakt niet uit hoe dat tot stand is gekomen. Schitterend!

 3. Och onweer brrr. Het fotograferen is zeker niet makkelijk camera op statief, bulb, draadontspanner die je op slot kan zetten en een zwarte kaart die je voor de lens kan houden zodat er geen licht invalt. En dan goed opletten waar de bliksem geweest is en hopen, heel hard hopen.
  En wat veel fotografen vergeten, let op je eigen veiligheid.

  • Mijn camera stond op het statief in de deuropening van de achterkant van ons huis… heb maar raakt geklikt toen, dat weet ik nog

   Daar ben ik 1 van…. maar aangezien ik geen fan ben van het onweer in die zin dat ik dan buiten wil zijn … en omdat 1 van mijn honden helemaal knotknettergek wordt van angst… kijk ik dus wel dubbel en dwars uit ;-)

   -x-x-

Voel je vrij & musiceer maar naar ♥-elust met mij mee... Please feel free to share the 'music' in your ♥ with me...