12 Responses to “Thursday Challenge ~ Papier (1)”

 1. Edward McDunn 27 oktober 2016 at 10:36 #

  Wat een prachtige kaart Melody, maar ik kan Maassluis er niet op vinden…hihi.

  • Melody 27 oktober 2016 at 12:26 #

   ;-) Ja hè?
   Ik vraag me ook af of de tekenaar van deze kaart van het bestaan van Maassluis af weet hoor.

   Het landschap op de kaart bestaat niet op onze planeet… maar in Middle Earth, een creatie uit het brein van JRR Tolkien… Dit is een kaart van The Shire, Hobbiton, dorp waar Hobbits leven.

 2. Kakel 27 oktober 2016 at 13:58 #

  Je zal het niet geloven maar ik herkende het meteen! The Lord Of The Ring ♥ Alle delen versleten tot de boeken uit elkaar vielen. En iedere keer las ik weer iets anders… Dat heb ik maar bij weinig boeken, trouwens. Ik lees boeken zelden een tweede keer. Met uitzondering van Tolkien dus én Harrij Potter in het Engels.
  Prachtige foto, Mel!
  Dikke knuffel. Aai laf joe ♥

  • Melody 27 oktober 2016 at 14:10 #

   Ik geloof je gelijk…. elke lotr-fan herkent dit in 1 oogopslag.

   Ik heb een goedkoop exemplaar inderdaad ook stuk gelezen….. kreeg jaren geleden een gebonden exemplaar van Niels op rijstpapier…. die staat in de kast, ongelezen, en dat blijf ook zo ;-) veel te bang dat ik het beschadig tijdens het lezen. En ja dat herlezen snap ik…. beekman en beekman las ik ook al vaker…

   Dank je wel schat, knuffel terug en dat zeker wederzijds natuurlijk. ♥

 3. Kati 27 oktober 2016 at 15:38 #

  Konden we daar maar ronddolen he?

  • Melody 28 oktober 2016 at 11:27 #

   Sooo nou eggg wellllll…….. en dan bij Bilbo een kopje thee drinken…… met Frodo onder de boom een boek lezen…. met Sam in de tuin werken….. met Merry en Pippin groentes stelen bij Boer Maggot of met Rosie een dansje maken? Ik zou het wel weten ;-)

 4. Gillena Cox 27 oktober 2016 at 16:00 #

  Have a nice Thursday

  much love…

 5. minoesjka2 27 oktober 2016 at 18:02 #

  Een prachtige kaart, maar ik herkende er niets van ………….. toen las ik dat hij van de Hobbits is ………. tja, en dan snap ik dat ik er niets van herkende, daar heb ik nog nooit naar gekeken of gelezen.

  • Melody 28 oktober 2016 at 11:29 #

   ;-)

   Het genre moet je liggen inderdaad maar als dat het doet dan is het het mooiste dat er in dit genre te vinden is…. echt met grote afstand en vette stip op 1

 6. altijdmooiweer 28 oktober 2016 at 07:08 #

  Leuk gevonden! :-)

Voel je vrij & musiceer naar ♥-elust met mij mee... Please feel free to share the 'music' in your ♥ with me

%d bloggers liken dit: