Theelabel-vraag-38

10

Thee-Label-Vraag op Maandag

nr. 38

gestart op 2 januari 2017

25 september 2017

Laat jij ook een link naar jouw antwoord achter?

De vraag die ik aantrof op het theelabeltje was:
“Wat zou je wensen als je drie wensen had?”

 1. Dat ik kon toveren!!! 
  Dan zou ik als eerste de ♥-wensen vanmijn (v)echtgenoot (een zeer oude, doch in perfecte staat verkerende, Mercedes), mijn kinderen (eigen woning plus financiële zekerheid voor de toekomst) en mijn vrienden  (een camper, een pen & een huis op Kreta) vervullen.
  Daarna zou ik een groot stuk grond kopen, daarop een boerderij laten bouwen, een heel grote schuur zodat manlief en kinderen naar ♥-enlust zouden kunnen boogschieten. En tot slot een grote ruimte voor mezelf waar ik dan dieren in nood zou gaan opvangen.
 2. Eigenlijk ligt elke wens al in mijn 1e antwoord geborgen… maar de vraag benoemt 3 antwoorden dus mijn 2e antwoord is:
  Ervoor zorgen dat iedereen dat doel dat hij voor ogen heeft bereikt, de macht en ruimte heeft zichzelf te ontwikkelen op zijn eigen tempo en naar eigen wensen, zonder dat daardoor wie dan ook in nood komt, ongeacht welke vorm daarvan dan ook.
 3. Beide voorgaande antwoorden zijn natuurlijk een onbereikbare Utopie, maar stel dat dat even niet zo is, dan is mijn 3e antwoord:
  Dat iedereen zich niet 100% maar 1000% realiseert… en daar ook naar gaat leven… dat een dier een levend wezen is  dat van ons afhankelijk is en dat je ieder leven moet koesteren maar er wel ruimte is voor de verlossing door de dood voor hen die daarnaar verlangen of voor wie de koek echt op is, ongeacht de reden daarvan.

 

10x Akkoorden op ~ Chords on Theelabel-vraag-38

 • minoesjka2  schreef ~ wrote:

  Een vraag waar je uren op een onrealistische manier over kunt fantaseren .
  En toch, als ik er over nadenk vind ik de vraag zo “groot” dat ik hem niet kan invullen. En als ik die vraag dicht bij mijn eigen persoontje houd eigenlijk ook niet. Ik heb al moeite met verzinnen wat ik voor mijn verjaardag wil bijv hahahaaha
  minoesjka2 componeerde ~ composed Achter de fotoMy Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Ja klopt…
   Dat snap ik wel geloof ik…

   Dat heb ik ook hoor want die wensen die ik heb zijn veel te duur ;-)
   Melody componeerde ~ composed JoepieeeeeeeeeeeeMy Profile

 • Rietepietz  schreef ~ wrote:

  Eigenlijk heb je met je eerste antwoord alle andere vragen overbodig gemaakt, als je kunt toveren kun je immers iedere wens vervullen! ;-)
  Rietepietz componeerde ~ composed de makkelijkste wegMy Profile

 • fietszwerver  schreef ~ wrote:

  ha die Melody
  alles van de vragen ligt in vraag en antwoord bij 1
  ik zou er aardig in mee kunnen gaan en een makkelijker leven lijden

  ben blij dat je die dieren pps mooi vond :)
  je kan zo’n pps ook als foto album bekijken hoor hihi

  jij blij dat het weekend voorbij is
  ja ik liep hier achter 2 kleine wandelingetjes en een wat grotere in het Brabantse land , het noorden ligt nog niet in de planning

  fijne avond groet

 • Mirjam Kakelbont  schreef ~ wrote:

  Een pen, haha (-: Ik ben je zeer dankbaar (-:
  Hij staat nog steeds boven aan mijn verlanglijst. Maar niet elke wens hoeft vervuld te worden. Het allerliefst zou ik gewoon lekker kunnen slapen. Dáárom is het zo fijn dat jij dan zou kunnen toveren. En geef jezelf ook wat…
  Knuffel ♥
  Mirjam Kakelbont componeerde ~ composed Graancirkels in het grasMy Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   ;-)
   Weet ik…. ooit mag jij er eentje de jouwe noemen, wedden?!

   ja dat is zeker ook een Godsgeschenk… ik vraag het Hem elke avond, zowel voor jou als voor mij.

   knufffeelllxxxx
   Melody componeerde ~ composed JoepieeeeeeeeeeeeMy Profile

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017