Tegenstelling

Tegenstelling – 157 ~~ Bekend / Onbekend

Tegenstelling

bekendonbekend

Heb jij ook een leuke foto waarmee je mee wilt doen met deze uitdaging?
Voer dan hieronder je naam én de link naar je foto-logbericht in.

Mister Linky's Magical Widgets — Thumb-Linky widget will appear right here!
This preview will disappear when the widget is displayed on your site.
For best results, use HTML mode to edit this section of the post.

Thema 21 t/m 28 maart 2014: veel-weinig

12 gedachten over “Tegenstelling – 157 ~~ Bekend / Onbekend

 1. Mooi,het heeft altijd wat hé die vuurtorens.Is dit de vuurtoren in Den Helder?De mooiste (vind ik dan )is het ‘paard van Marken’ en soms ben ik blij dat ik het zie………..vooral als het weer plots omslaat.

  Je gaat ‘scheeps’worden geloof ik,ha

  Moest wel even goed kijken waar ik hier een reactie kon plaatsen.

  1. Ja absoluut!
   Ja hoor, klopt goed gezien.
   Het paard ken ik (nog) niet….

   Haha ja…..bijna….

   Je weet het nu voortaan :-))

   1. Misschien vind je dit nog leuk om te weten…….eh het was geen benzinepomp……die zijn er tegenwoordig bijna nooit aan het water,wel diesel want dat is toch de meest gebruikte brandstof.(Benzine is nogal gevaarlijk)

    Ik ga nu even buurten bij de andere,fijn weekend!

    https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=blogger&hl=nl&passive=1209600&continue=https://www.blogger.com/blogin.g?blogspotURL%3Dhttp://hollandswelvaren.blogspot.nl/2014/03/bekend-2.html%26zx%3Dnhckg618v490&ltmpl=private

 2. Mooi doorkijkje naar de vuurtoren. Altijd fascinerende dingen, vind ik, zeker als je je fantasie laat gaan en je voorstelt, dat dit voor jou de wegwijzer naar de veilige haven is!
  Fijn weekend!

  1. Dank je wel.

   Ja….een vuurtoren heeft ook altijd iets magisch vind ik… ze boeien me altijd enorm op de één of andere manier.

  1. Dank je wel meis.

   Ja dat had ik ook al wel verwacht, het ‘onbekende’ in deze foto is dat het ‘onbekenden’ de weg wijst naar het ‘bekende’ /

   Dank je wel jij ook.

 3. Ja, ik herkende deze ook, dus voor mij ook geen onbekende. Wat mij opeens trouwens wel opvalt is dat dat zwarte paaltje op de voorgrond dezelfde vorm heeft als de vuurtoren en dus eigenlijk een vuurtorentje in het klein is :-)

  1. Een vuurtoren is voor mij altijd een bekend baken in onbekend gebied ;-)

   haha ja die ‘amsterdammertjes’ lijken er inderdaad veel op…..

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫