Nog maar 3 nachtjes en dan is het eindelijk zover!
De 4e adoptie-actie van “Bloggroep Weblog-Ark” kan afgerond worden.

DaphneTruus, Frederique, Reismeermin, Ton & Trui en ondergetekende ontmoeten dan mijn contactpersoon van Dierenpark Emmen en onder het genot van een lekker bakkie koffie ontvangt hij van mij het totaalbedrag, €.550,00 en ontvang ik van hem een aantal adoptie-contracten.

DaphneTruus, Frederique, Reismeermin ontvangen dan hun eigen exemplaar en de rest neem ik mee naar Assen terug. Ik stop ze dan ’s avonds nog in een enveloppe, adresseer die en gooi ze allemaal in de postbus die hier vlakbij het huis staat. Met een beetje geluk heeft iedere adoptant die niet bij ons samenzijn aanwezig is, dan die enveloppe de volgende dag op de mat, of een dag later, hangt af natuurlijk van hoe snel de postbezorging is, daarop heb ik helaas geen invloed.

Het exemplaar van Corry overhandig ik haar persoonlijk de volgende dag, als ik haar ga bezoeken voor haar verjaardag.

Zoals hierboven benoemd is de stand op dit moment €.550,00 en dat betekent dat 11 diersoorten weer een jaar vooruit kunnen, hoe geweldig is dat? Dat hebben we dan toch maar even met zijn allen weer voor elkaar gebokst. En dat al voor de 4e keer! Supercallifragilisticexpealidocious toch?!

De titel van dit logbericht geeft ook iets anders aan….
Mocht je nou denken;
ik had eigenlijk ook wel mee willen doen…. en/of
ik zou eigenlijk ook wel mee willen maandag….
Schroom dan niet en laat het me zo gauw mogelijk weten, dat kan heel simpel door het onder dit bericht in een reactie te melden of door mij een e-mailtje te sturen op melodymusic62@gmail.com

Hét kan nog, graag zelfs, des te meer zielen des te meer vreugd!

4x Akkoorden op ~ 1x Chords on “’t kan nog!”

    1. Dat weet ik inmiddels, uit ervaring ook nog ;-)

      Dat is erg lekker maar als dat niet zo is dan is het ook goed!

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫