Photo Friday

Structureel

photofridaymelody

Photo Friday

 

4 – 11 maart 2016

 

STRUCTURAL

Het NS=Station in Assen ligt volledig op de schop, totaal onherkenbaar inmiddels, één groot bouwterrein. Deze trap, zogenaamd een tijdelijke oplossing, moet mensen van en naar de perrons leiden… niet goed over nagedacht ook, extra oplettend om te voorkomen dat je door een voorbij zoevende bus, auto of wat ook maar, gepakt wordt. Mensen die iemand ophalen of wegbrengen moeten geluk hebben, 2 parkeerplekken voor de niet beperkte mens en 2 voor de wel beperkte mens… alle overige parkeerplekken zijn constant bezet door personeel…. Het duurt al een hele tijd, gaat ook nog een hele tijd duren …. maar dan heb je ook wat (zegt men…)

structural

12 gedachten over “Structureel

 1. En het kan zomaar zijn dat ik die trap niet durf te gebruiken…onbegrijpelijk dat de NS die trappen blijft gebruiken. Ik heb station Breda en Delft al vermeden, kan de tunnel aan het eind evan het perron nog gebruikt worden?
  Liesbeth componeerde ~ composed Dinsdag 1 maart 2016My Profile

 2. O ja verschrikkelijk, hier in de omgeving zijn álle grote stations al aan de beurt geweest, Den Haag, Leiden Delft en Rotterdam….het was er járenlang één grote puinhoop en reuze behelpen.
  In veel gevallen is het resultaat van al puinhopen dan ook nog niet heel geweldig, maak je borst maar nat dus daar in het Noorden!
  Rietepietz componeerde ~ composed vluggertje…My Profile

  1. Afschuwelijk inderdaad….. hier is het ook al heel lang aan de gang, heel de stad ligt op de schop, en dat gaat minimaal nog tot eind 2018 duren …

   Ik ga het wel beleven, kan er immers toch geen invloed op uitoefenen
   Melody componeerde ~ composed StructureelMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge