Al enkele jaren eerder organiseerde ik op en vanaf vorig jaar op https://sinterclaas.wordpress.com/ een Sinterklaas-Spel voor webloggers. Helaas bleek het onmogelijk de weblog bij wordpress te heropenen. Ik maakte een nieuwe weblog aan om dit jaar het spel weer te kunnen organiseren. Inmiddels is dat log klaar voor zover en kunnen de schoentjes gezet worden. Kijk op https://sinterpieterklaas.wordpress.com/ en kies je schoentje en laat het me weten!

Dat wil ik ook dit jaar weer gaan mits er voldoende animo voor is…..
Even in het kort hoe het dan gaat…. voor hen die het niet meer weten of nog niet weten omdat ze nog nooit mee deden….

1e speldag is de dag dat Sinterklaas Nederland komt binnenvaren…. dit jaar is dat op 16 november in Almere.
Dan volgt opdracht-uitdaging 2 t/m 9 op 26 november – 3 december
De eindopdracht-uitdaging is dan op 4 december
Op 5 december maak ik de winnaars bekend en gaan de prijzen op de post, tenminste als de adres van de winnaars bij mij bekend zijn dan wel bekend worden gemaakt.

Wil je (weer) meedoen, laat het me dan weten….. ik lees het graag!

Aanmelding :
KAKELTJE
VONNIE-B
REISMEERMIN
NIELS EN MAMA MELISSA
JUDITH en MAMA MELISSA
Ikan-Mas