Het is  23 november vandaag en dat betekent dat we nog maar 5 nachtjes hoeven te slapen voordat we ons over de 1e uitdaging mogen gaan buigen.
En die vind je natuurlijk HIER 

Bloggers die meespelen zijn:
Daphne en Edward en Fréderique en Ikan-Mas en Kakeltje en
Meer dan Mamma en Minoesjka en Rianne en VonnieB

Nog even in het kort wat precies de bedoeling is:
Vanaf 28 november komt er HIER een opdracht te staan. De oplossing kan je of in een reactie op de Sinterklaas-log achterlaten of mailen naar sinterpieterklaas@gmail.com en zo krijg je na elke oplossing een aantal punten. Op 4 december komt de laatste opdracht. Alle oplossingen moet binnen zijn voor 00.00 uur op 5 december. Je mag dus of na elke opdracht je oplossing inleveren of in 1x na de laatste zolang dat maar voor 00.00 uur is. Op 5 december maak ik dan bekend wie de winnaar(s) is/zijn en zal ik die deelnemers om hun adres vragen zodat ik Pakjes-Piet de opdracht kan geven Post-Piet bij diegenen langs te sturen en iets af te geven.

Lijkt het je ook leuk mee te doen? Wil je ook kans maken op een leuk prijsje maar meer nog veel Spel-Plezier? En heb je je nog niet opgegeven? Het kan nog! Ik zet heel graag jouw naam erbij, dus laat mij maar weten welk Schoentje de jouwe mag worden!

6x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Sinterklaas-Spel-2014”

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫