Het is 1 november vandaag en dat betekent dat na nog 27 nachtjes slapen Het Sinterklaas-Spel-2014 HIER van start zal gaan.

Per vandaag staat het aantal aanmeldingen op 9. Een mooi aantal, groot genoeg voor mij om het spel door te laten gaan, al hoop ik natuurlijk wel dat er nog meer deelnemers bij zullen komen want immers, hoe meer zielen hoe meer vreugd? Ik heb er dus helemaal niets op tegen dat jullie het spel promoten via jullie eigen blogs zodat meer mensen weten dat het spel eraan zit te komen en zij ook mee kunnen doen. Voor niet alleen veel Spel-plezier maar ook de kans op een leuke prijs!

Bloggers die zich tot dusver reeds aanmelden zijn :
Daphne en Edward en Fréderique en Ikan-Mas en Kakeltje en Meer dan Mamma en
Minoesjka en Rianne en VonnieB

Nog even in het kort wat precies de bedoeling is:
Vanaf 28 november komt er HIER een opdracht te staan. De oplossing kan je of in een reactie op de Sinterklaas-log achterlaten of mailen naar sinterpieterklaas@gmail.com en zo krijg je na elke oplossing een aantal punten. Op 4 december komt de laatste opdracht. Alle oplossingen moet binnen zijn voor 00.00 uur op 5 december. Je mag dus of na elke opdracht je oplossing inleveren of in 1x na de laatste zolang dat maar voor 00.00 uur is. Op 5 december maak ik dan bekend wie de winnaar(s) is/zijn en zal ik die deelnemers om hun adres vragen zodat ik Pakjes-Piet de opdracht kan geven Post-Piet bij diegenen langs te sturen en iets af te geven.

Lijkt het je ook leuk mee te doen? Wil je ook kans maken op een leuk prijsje maar meer nog veel Spel-Plezier? En heb je je nog niet opgegeven? Het kan nog! Ik zet heel graag jouw naam erbij, dus laat mij maar weten welk Schoentje de jouwe mag worden!

6x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Sinterklaas-2014”

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫