Schietuhhh

Vanochtend in alle vroegte reden mijn maandagmeneer en ik over Drents-Gronings en vervolgens Fries grondgebied. Des te verder we reden des te leger het land werd, geweldige uitzichten….. weliswaar verhinderd door veel mist maar toch… het enige dat we zagen waren schapenkuddes en her en der een boerderij, het zij klein het zij groot…
Zijn familie waar we op bezoek gingen waren zeer blij ons te zien, hij was daar al in geen eeuwen meer geweest. Na koffie/thee/gebak en gezelligheid stapten we weer de auto in en reden we naar het centrum van het dorp naar de sporthal.
Daar hebben we een 2 tal uurtjes vertoeft en met Manlief en jeugd gebabbeld en geluncht waarna hij het wel genoeg vond voor vandaag en we dus huiswaarts keerden.
Kortom, het weekend was vol en fysiek best wel heftig maar ook zo leuk, had ’t niet willen missen.

 

 

 

 

10x Akkoorden op ~ Chords on “Schietuhhh

 1. met maandagmeneer op zondag op pad :)
  over rustige wegen naar vast een mooi dorp in het mooie Friese land
  en dan bij kletsen en wat handboogschieten , met gister het shoppen er bij , ja een druk weekendje
  dus nu maar op naar een rustig avondje

 2. Wat stoer dat boogschieten!
  Heel lief om je Maandagmeneer mee op stap te nemen waarbij hij ook nog eens familie met een bezoek vereerde. Je hebt weer iemand gelukkig gemaakt vandaag.
  Dikke knuffel ♥

  • Ja vind ik ook…… en de kracht die dat vergt, bizar! Het is veel gecompliceerder dan je op het 1e oog zou denken…. er waren ook een paar kinderen die meededen, zo indrukwekkend.

   ;-) wie ? ik hem of hij mij? Als hij geniet en blij is, ben ik het ook.

   Knuffeeeelll -x♥

 3. Heb ik ook nog gedaan: boogschieten. Zou dat wel weer willen oppakken, maar te veel dingen die ik leuk vind, te weinig tijd. Bovendien zou ik er dan ook écht iets mee willen doen…
  Is voor in een ander leven…

Voel je vrij & musiceer maar naar ♥-elust met mij mee... Please feel free to share the 'music' in your ♥ with me...