Samen kunnen we het!

Bij Rob Alberts staat een petitie die ik ondertekend heb, ik kwam hem ook bij St@@rtje tegen… bij deze herblog ik het bericht omdat ik het heel belangrijk vind dat de grondwetten en de internationale verdragen gerespecteerd worden, ze zijn immers niet voor niets ooit samengesteld en afgesproken?!   De angst-& haatzaaierij, vooral het ongefundeerde deel ervan is tenenkrommend, laat ik mijn gedachten erover en het uiten ervan hier,  daar maar bij laten.

De afgelopen maanden voeren negatieve geluiden de boventoon over de opvang van vluchtelingen in Nederland. In een petitie roept ‘Samen kunnen we het’ op om Kabinet en Tweede Kamer te steunen om door te gaan met het respecteren en naleven van de (grond)wet en de internationale verdragen.

Ik heb mijn handtekening gegeven.

https://www.petities24.com/samenkunnenwehet

6 gedachten over “Samen kunnen we het!

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫