Memoriam

Rust zacht Hanny

riphanny

Al bijna net zo lang als dat ik blog…sinds april 2003… zo lang ongeveer  ken ik blogster Hanny. Wij ‘ontmoeten’ elkaar voor het eerst op het toenmalige helpforum van web-log.nl  en we gingen elkaar op een gegeven moment volgen en niet alleen om de foto-uitdagingen in weblogland waaraan we beiden deelnamen.

Ik mocht Assen ontvluchten en bij haar schuilen voor het TT-geweld…
Ook zat ze naast me op rij 1 bij Jeans
En zoveel meer….

Na een lang en intensief gevecht heeft ze toch helaas de strijd verloren.

Lieve Hanny, ik zal je missen.
Lieve Jan en Annemarie, heel, heel, heel veel sterkte met het dragen van dit verlies en het een plekje geven. In mijn gedachten en gebeden ben ik nu ook bij jullie.

14 gedachten over “Rust zacht Hanny

 1. Heel triest ja. Ik kende haar minder lang, pas sinds 2006 en nádat ik Annemarie leerde kennen op een logmeeting in Leiden. Ik heb bewondering voor de manier waarop zij is blijven loggen op de manier zoals zij vond dat het bij haar hoorde.
  Een nuchtere vrouw die haar gezondheidsproblemen afdeed met een nuchter feitenrelaas als dat even van toepassing was. Ooit ontmoette ik Hanny en Jan samen in Delft waar ze onder de indruk was van het feit dat ik haar wel even geld wilde lenen wanneer ze géén pin automaat had kunnen vinden. Daarbij vergetend dat je al loggend elkaar érg goed leert kennen en ik dus het volste vertrouwen had in haar.
  Ook ik wens Annemarie en Jan heel veel kracht en sterkte.
  rietepietz componeerde ~ composed toasten op 2016My Profile

 2. Zo, dat is even schrikken zeg, gecondoleerd.

  Lezen deed ik niet bij haar, maar van haar foto’s genieten op donderdag des te meer. Vaak hele bijzondere bijdragen.
  Sterkte gewenst voor de familie, die behalve haar foto’s nog een hele boel meer gaat missen.
  Minoesjka componeerde ~ composed Even terugkijkenMy Profile

  1. Kan ik me voorstellen.

   Ja dat klopt en op haar reguliere logs kwamen ook heel veel mooie dingen voorbij, waaronder ook veel foto’s.

   Dank je wel, ja zeker weten.
   Melody componeerde ~ composed GedraaidMy Profile

 3. Zo triest…Nog maar kort geleden begon ze echt de draad weer een beetje op te pakken. Al die tijd is ze bewondering waardig positief gebleven.
  Gecondoleerd met haar overlijden. Ook ik zal Hanny missen!
  Een dikke knuffel
  Kakel componeerde ~ composed KnetterspulMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge