Photo Sunday

Photo Sunday ~~ Slanted

– aflopend / hellend / schuin

hunebed

6 gedachten over “Photo Sunday ~~ Slanted

    1. Haha ja dat is goed gegaan hoor, zoals je ziet, anders had ik al ruim 1,5 jaar niet meer geblogd en had ik de wlm niet kunnen organiserenb noch bij jou genieten van die superlekkere soep (waarbij ik nu gelijk weer watertand maar dat even terzijde)

      Ik stond daar in Talling op een plein waar 3 straten op uit kwamen…..allemaal souvenirwinkeltjes….. het plein was voor de ene helft rond en de andere helft dus in 3 hoeken. Die ronde helft bevatte dus deze helling maar vanachter een hek van zo’n 1.50 m. hoog… aan dat hek hingen talrijke slotjes van verliefde / getrouwde stelletjes en die helling lag dus bezaaid met de sleuteltjes….

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫