Photo Sunday

Photo Sunday ~ Mooi

logophotosundayPhoto Sunday by Noah

Gestart op 10 juni 2012 – 288

Thema 17 – 24 juli : PRETTY

mooi

Het winnen van het hart en vertrouwen van een asieldier kan een hele uitdaging zijn en kost veel geduld maar als het lukt dan is de band tussen jou en dat dier onbetaalbaar.

To winn the love and trust of a shelteranimal can be quit a challenge and takes lots of patience but if one succeeds the bond between you and that animal is priceless!

4 gedachten over “Photo Sunday ~ Mooi

  1. Ja hè?!
   Hij ligt dan wel vaak bij me maar juist op momenten dat het verre van goed gaat legt hij zijn poot op mijn hand.

   Dank je wel.
   Is 1 van mijn meest dierbare sieraden omdat het een erfstuk is. Ik draag ‘m onafgebroken al moet ik er wel zuinig op zijn omdat het een erg kwetsbaar stuk is. Is al meermalen gerepeareerd ondanks dat de edelsmid zei dat het eigenlijk zonde van het geld is… maar ja emotionele waarde is niet in geld uit te drukken hè.

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫