Photo Friday ~ Stad

14

photofridaymelody Photo Friday ~

221 –

Gestart op 02 november 2012

Thema 3 – 10  februari 2017 :

CITY

14x Akkoorden op ~ Chords on Photo Friday ~ Stad

 • karel  schreef ~ wrote:

  ik zie ouwe slepertjes jippy , die zie ik zo graag :)

 • karel  schreef ~ wrote:

  nee ik zie niets herkenbaar zo 123

 • Kakel  schreef ~ wrote:

  Friesland? Ik gok maar dat begreep je al (-:
  Ik lees de naam van de plaats graag.
  Heel mooie foto!
  Dikke kus ♥
  Kakel componeerde ~ composed En de winnaar is…My Profile

 • Kakel  schreef ~ wrote:

  Nou, dat had ik niet geraden! Heel mooi daar mag je best trots op zijn, wat je natuurlijk ook bent (-:
  Lieve groet ♥
  Kakel componeerde ~ composed En de winnaar is…My Profile

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Jawel joh, tuurlijk wel…. je hebt nu alleen ff een vol koppie, als dat niet het geval was geweest had je het gelijk geweten, je weet immers waar ik woon ;-)

   x-♥-x-♥-x-♥
   Melody componeerde ~ composed Dubbele hartverzakkingMy Profile

 • Peter Grey  schreef ~ wrote:

  Ah! Hassn. Ik had het niet herkend. Toen ik nog in Appelscha woonde en met de trein moest, dan ging dat via Assen. Je kon toen nog gewoon door de Smildes langs de vaart, rechtdoor tot aan de Kolk en dan rechtsaf, langs Dicks Kampeerhal en met wat bochten… enfin… :-)

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Zo ist.

   Ik reis nooit met het ov dus ik heb geen idee hoe het met de trein was/is …. die kolk enzo zijn er nog steeds hoor
   Melody componeerde ~ composed Zing-ZoMy Profile

   • Peter Grey  schreef ~ wrote:

    De nieuwe Kolk! Wat een prachtige theater annex nog 600 dingen! Maar vrouger hoefde je vanuit Smilde geloof ik niet af te slaan en om Kloosterveen heen, omdat Kloosterveen nog niet bestond. Je reed dus gewoon rechtdoor langs de vaart naar het einde ervan, bij de Kolk dus. Maar dat is, zie ik nu, niet helemaal waar. Op een topografische kaart van 1980 vind ik dat de weg wel degelijk nog een stuk langs de vaart liep, maar op een zeker moment ook rechtsaf gaat en met een bocht op de Vaart-Zuidzijde uitkomt. Die bocht zat er dus al wel in, alleen een stuk verderop. :-)

    • Melody  schreef ~ wrote:

     Vind je ???
     Ik vind het veel te megalomaan….. steekt qua formaat zo ontzettend schril af tegen alle andere gebouwen in de stad….. nou ja smaken verschillen, sak mar segguh, al is er met de bioscoopzalen en de theaterzaal niets mis hoor.

     Eh ja eh nee, geen idee natuurlijk, bin ja goin geboorn en getoogn assense
     Melody componeerde ~ composed SchietuhhhMy Profile

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017