*2017·OOG·Photo Friday

Photo Friday ~ Stad

photofridaymelody Photo Friday ~

221 –

Gestart op 02 november 2012

Thema 3 – 10  februari 2017 :

CITY

14x Akkoorden op ~ Chords on “Photo Friday ~ Stad

 1. Ah! Hassn. Ik had het niet herkend. Toen ik nog in Appelscha woonde en met de trein moest, dan ging dat via Assen. Je kon toen nog gewoon door de Smildes langs de vaart, rechtdoor tot aan de Kolk en dan rechtsaf, langs Dicks Kampeerhal en met wat bochten… enfin… :-)

   1. De nieuwe Kolk! Wat een prachtige theater annex nog 600 dingen! Maar vrouger hoefde je vanuit Smilde geloof ik niet af te slaan en om Kloosterveen heen, omdat Kloosterveen nog niet bestond. Je reed dus gewoon rechtdoor langs de vaart naar het einde ervan, bij de Kolk dus. Maar dat is, zie ik nu, niet helemaal waar. Op een topografische kaart van 1980 vind ik dat de weg wel degelijk nog een stuk langs de vaart liep, maar op een zeker moment ook rechtsaf gaat en met een bocht op de Vaart-Zuidzijde uitkomt. Die bocht zat er dus al wel in, alleen een stuk verderop. :-)

    1. Vind je ???
     Ik vind het veel te megalomaan….. steekt qua formaat zo ontzettend schril af tegen alle andere gebouwen in de stad….. nou ja smaken verschillen, sak mar segguh, al is er met de bioscoopzalen en de theaterzaal niets mis hoor.

     Eh ja eh nee, geen idee natuurlijk, bin ja goin geboorn en getoogn assense
     Melody componeerde ~ composed SchietuhhhMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge