Photo Friday

Photo Friday – SERENE

gloomy

12x Akkoorden op ~ Chords on “Photo Friday

 1. Een fraaie en toepasselijke foto Melody. Heb je die gisteren gemaakt?
  Op weg naar huis gistermiddag kwam ik langs volledig wit berijpte bomen, tot in het uiterste puntje van de takken. Zo Mooi! En je kon gewoon naar de zon kijken die als een rondje achter de mistwolken stond.
  Helaas had ik geen fototoestel bij me. :-(

  • Dank je wel meis.
   Nee deze foto is van 2 januari 2012….
   Ai jammer, herkenbaar ook wel, daarom heb ik tegenwoordig altijd mijn camera(tas) bij me als ik het huis uit ga…

 2. zou je me willen helpen mijn blog te maken Ik heb je een keer gebeld maar daar kreeg ik geen gehoorIk wil geaag weer bloggen schelpdier weet je het nog Ik ben een tijd uit de de running geweest

 3. Prachtige foto. Mijn ervaring is dat wanneer je met zulk weer buiten bent, vind je er weinig aan. Een beetje troosteloos ziet het eruit, maar de foto vind ik hartstikke mooi. Het valt me op dat het gras er zo groen uitziet. ..

~ ~ ~ ~ Voel je vrij & musiceer maar naar ♥-elust met mij mee. ~ ~ ~ ~ * * * * * Feel free to share the 'music' in your ♥ with me * * * * *