Zwijmelen

Pas een maandje?


Marja
‘s

Zwijmelen op Zaterdag

230

Gestart op 17 november 2012

In januari 2014 kwamen 5 knullen het podium op bij Britains Got Talent. Tijdens het korte voorstelrondje vertelden ze dat ze pas een maand samen bezig waren. Eén van de juryleden vroeg waarom zij dachten na zo’n korte tijd iets goeds te kunnen presteren? Zij en haar collegae werden meer dan aangenaam verrast door wat dit 5-tal ten gehore bracht, Zulke programma’s leveren telkens weer het bewijs dat er veel, nog onbekend, talent rondloopt.

Collabro, bestaande uit de heren; Michael Auger, Jamie Lambert, Matthew Pagan and Thomas J. Redgrave and Richard Hadfield (die de groep verliet in juni 216) wonnen op 7 juni 2014 de 8e jaargang van Britain’s Got Talent. Men koos voor musicalmuziek en dat is natuurlijk wel in mijn straatje. Als de keuze dan ook nog eens valt op een musical die erg hoog in mijn favorietenlijstje staat is het natuurlijk helemaal goed genoeg voor mij om als bijdrage in Zwijmelen te gebruiken.

34 gedachten over “Pas een maandje?

 1. Goosebumps oftewel Kippenvel. Zo grappig dat een van de zanger zei waarom hij dacht dat ze na een maand toch hier thuis hoorden: Natural Chemistry. Zeker weten.
  Daarom begrijp ik jouw keus en vind het fijn om naar te luisteren en nog leuker om te bekijken. Die natuurlijke chemie.

  1. Die uitspraak deed mij ook glimlachen inderdaad… en dan niet zo zeer die woorden als wel de emotie waarmee hij ze uitsprak… Veel kandidaten zijn vaak heel arrogant en kunnen dan niet presteren maar daar was bij deze jongen geen spoor van te vinden, hij sprak vanuit zijn gevoel en daar hou ik van.

   Die natuurlijke chemie is inderdaad hetgeen jou/mij ‘Goosebumps’ geeft

 2. Na het lezen dat ze nog maar een maand samen waren, zocht ik even. De namen van de meesten van die jongens openen luikjes in mijn register van namen in popmuziek. Ik vond nog niets over hun afkomst, maar ik heb enige vermoedens…
  En laat ik het nog goed vinden ook, wat ze brengen…?!

 3. Prachtige zwijmel, Melody. Ik kende het niet. Nooit van gehoord. Ik ben een beetje talentenjachtmoe, eerlijk gezegd. En dan ontgaat je ook de mooie momenten.

  Liefs Frederique

  1. Ja hè?! Deze versie niet of het hele lied niet? Is uit de musical Les Miserables

   Dat snap ik wel hoor, ik ben er al lang op uitgekeken.
   Ja dat klopt, gelukkig is er tjoepje he

   liefss xxx

 4. Mooi, hoe ze binnen een paar seconden de hele zaal en de jury beet hebben!
  En ze staan ook echt een beetje onwennig… vooral die rechtse met zijn gebalde vuistje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge