Pas een maandje?

34


Marja
‘s

Zwijmelen op Zaterdag

230

Gestart op 17 november 2012

In januari 2014 kwamen 5 knullen het podium op bij Britains Got Talent. Tijdens het korte voorstelrondje vertelden ze dat ze pas een maand samen bezig waren. Eén van de juryleden vroeg waarom zij dachten na zo’n korte tijd iets goeds te kunnen presteren? Zij en haar collegae werden meer dan aangenaam verrast door wat dit 5-tal ten gehore bracht, Zulke programma’s leveren telkens weer het bewijs dat er veel, nog onbekend, talent rondloopt.

Collabro, bestaande uit de heren; Michael Auger, Jamie Lambert, Matthew Pagan and Thomas J. Redgrave and Richard Hadfield (die de groep verliet in juni 216) wonnen op 7 juni 2014 de 8e jaargang van Britain’s Got Talent. Men koos voor musicalmuziek en dat is natuurlijk wel in mijn straatje. Als de keuze dan ook nog eens valt op een musical die erg hoog in mijn favorietenlijstje staat is het natuurlijk helemaal goed genoeg voor mij om als bijdrage in Zwijmelen te gebruiken.

34x Akkoorden op ~ Chords on Pas een maandje?

 • fietszwerver  schreef ~ wrote:

  mogge Meldoy
  ze hebben allemaal mooie stemmen , en brengen dit lied ook goed
  en dat pas na een maand samen , geweldig hoor
  geniet de dag

 • Marja  schreef ~ wrote:

  Super. Een echte zwijmel met emotie.

 • rietepietz  schreef ~ wrote:

  De heren kunnen wel wat ja, wonderlijk in zo korte tijd op elkaar ingespeeld. Musicalnummers hebben dan weer niet zo mijn zegen maar dat doet niets af aan hoe ze het doen!

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Dat vond ik nou ook.

   Ja dat wist ik natuurlijk wel maar ik wist ook dat je daar wel over heen zou kunnen ‘luisteren’ ;-)

 • hartelijkehothulk  schreef ~ wrote:

  R I L L I N G E N !!!

  Zo ook het jurylid in het paarse jurkje tijdens de uitvoering.

 • AnneMarie  schreef ~ wrote:

  Wow, wat een mooie stemmen. Heb het helemaal af gekeken. Hoop dat je weer wat opgeknapt bent na donderdag. Deze zwijmel zal zeker geholpen hebben.

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Mooiiiii dat je het mooi vindt!!

   Ja hoor, het gaat alweer veel beter ;-) Dank je wel, je bent een lieverd.

 • Cellie Citroen  schreef ~ wrote:

  Goosebumps oftewel Kippenvel. Zo grappig dat een van de zanger zei waarom hij dacht dat ze na een maand toch hier thuis hoorden: Natural Chemistry. Zeker weten.
  Daarom begrijp ik jouw keus en vind het fijn om naar te luisteren en nog leuker om te bekijken. Die natuurlijke chemie.

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Die uitspraak deed mij ook glimlachen inderdaad… en dan niet zo zeer die woorden als wel de emotie waarmee hij ze uitsprak… Veel kandidaten zijn vaak heel arrogant en kunnen dan niet presteren maar daar was bij deze jongen geen spoor van te vinden, hij sprak vanuit zijn gevoel en daar hou ik van.

   Die natuurlijke chemie is inderdaad hetgeen jou/mij ‘Goosebumps’ geeft

 • ria  schreef ~ wrote:

  Dit is echt feminaal.

  weekendgroetje xx

 • Corry  schreef ~ wrote:

  Ja, heb hier echt van genoten. Prachtige stemmen samen.

 • Albert y Mara fotoblog  schreef ~ wrote:

  Plezant jouw muziekkeus vandaag.

 • Ferrara  schreef ~ wrote:

  Ze zijn wel zoet om te zien, maar zingen kunnen ze. Gordon kan er nog van leren, toch?

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Vind ik ook.

   Ja zeg dat wel…. het is jammer dat hij zijn talent vergooit door zich constant als relnicht voor te doen.

 • dwarsbongel  schreef ~ wrote:

  Na het lezen dat ze nog maar een maand samen waren, zocht ik even. De namen van de meesten van die jongens openen luikjes in mijn register van namen in popmuziek. Ik vond nog niets over hun afkomst, maar ik heb enige vermoedens…
  En laat ik het nog goed vinden ook, wat ze brengen…?!

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Waarom verbaast dat me nou niet? ;-) Als je iets vindt lees ik het wel weer toch?

   JOh echt? hihi wat leuk ;-)

 • frederiqueswereld1  schreef ~ wrote:

  Prachtige zwijmel, Melody. Ik kende het niet. Nooit van gehoord. Ik ben een beetje talentenjachtmoe, eerlijk gezegd. En dan ontgaat je ook de mooie momenten.

  Liefs Frederique

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Ja hè?! Deze versie niet of het hele lied niet? Is uit de musical Les Miserables

   Dat snap ik wel hoor, ik ben er al lang op uitgekeken.
   Ja dat klopt, gelukkig is er tjoepje he

   liefss xxx

 • Natasja  schreef ~ wrote:

  Mooi, hoe ze binnen een paar seconden de hele zaal en de jury beet hebben!
  En ze staan ook echt een beetje onwennig… vooral die rechtse met zijn gebalde vuistje.

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Ja toch?

   ;-) dat was mij ook opgevallen inderdaad… geweldig toch om hun groei dan te zien?!

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017