Op naar nummer 10 !

Dinsdagmiddag is het…. even na enen….. 2 uurtjes nog voor mezelf om ff bij te tanken na een morgen werken en meerdere slapeloze nachten…en dan de auto in, Anita ophalen en doorrijden naar Veghel; theater De Blauwe Kei. Heerlijk weer op rij 1 genieten van Jeans. Waar ook grote fans, Rineke en Corinne met hun aanhang aanwezig zullen zijn aangezien zij in die regio wonen. Leuk natuurlijk hen weer eens te mogen ontmoeten. (update 13.45: Rineke komt niet vanwege noodgeval. Sterkte meid!!!) Voor mij dus de 10e keer vanavond en voor de hele cast en crew is het de 55e keer dat ze Tropical Heat gaan uitvoeren voor publiek. Het is voor mij de op 2 na laatste en voor hen de op 11 na de laatste, tenminste zoals het er nu naar uitziet. Je weet immers maar nooit wat voor verrassingen het leven voor je in petto heeft…. Nog maar 1 maandje… of beter gezegd 18 dagen want de 17e is het de allerlaatste keer dit seizoen, zoals al enkele jaren gebruikelijk in Stadskanaal. Mijn voorlaatste is op 8 januari met Mien Kloine Grode Zus in Steenwijk. Mijn laatste is dan op de 15e, met “Mien Grode Kloine Zus” In Delfzijl. De allerlaatste voorstelling kan ik niet bijwonen want Niels is jarig en dat gaat uiteraard voor! Kortom: Straks ben ik er ff weg van, letterlijk en figuurlijk *glimlach*. Dát ik er zin in heb hoef ik toch zeker niet te onderstrepen?!

4x Akkoorden op - Chords on “Op naar nummer 10 !

  • Haha ja hoor, ik zag je berichtje in de pauze ….. maar kon uiteraard daar niet antwoorden, beetje raar voor mijn gezelschap ;-)

   Ben weer veilig terug in de schone sneeuwloze wereld van het noorden, nadat ik in Veghel vele hopen zag en smerige wegen brrrrrr

   Ja nou absoluut,, het was een fantastische avond! Dank je wel.

  • Niets maakt mij zó ………….”geen woord voor” ….als een voorstelling waarbij ik op rij 1 mag zitten…. zoals gisterenavond . Je kent de details al.

   {{{ knuffel }}} -x-♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge