Onder & Boven (de wet)

Tegenstelling

Ferrara

 

politie (1) (1)

Thema Tegenstelling 231 / 18-25 augustus: met dank aan Ferrara:
Winnaar-Verliezer

8x Akkoorden op ~ Chords on Onder & Boven (de wet)

 • Ferrara  schreef ~ wrote:

  Steengoed en actueel.
  Ik heb me suf gezocht naar een geschikte prent, tot ik me een geveltoerist in Deventer herinnerde. Het duurde nog even voor ik hem uit het archief had gevist. Hij zat niet helemaal goed opgeborgen, wat wel weer bij het plaatje past.
  http://ferrara-victoriene.blogspot.nl/

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Dank je wel…. ik had eerst een heel verhaal erbij geschreven maar toch maar weer gewist want ik wil die negativiteit rondon deze bevolkingsgroep niet nog meer voeden.

   Jouw bijdrage vind ik geweldig, het doet mij weer herinneren dat ik best vaker omhoog mag kijken.

 • staartje  schreef ~ wrote:

  Tja…… Ik sta achter de politie in dit geval. Boven de wet staan ze niet. Ze verdienen meer

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Ik ook hoor! Ik probeer mezelf constant voor te houden dat ook politie-agenten mensen zijn en fouten kunnen (en mogen) maken… en dat sommigen onder hen het goede beeld van de meerderheid bederven. We zien immers alleen maar ‘fouten’ die die enkelen maken want dat is kennelijk deelwaardig nieuws…

   Ze verdienen inderdaad veel meer dan het schamele loon dat ze krijgen, zeker als je bedenkt wat ze daarvoor moeten doen maar ook hoe zij met de rug tegen de muur staan in veel gevallen.

 • Kakel  schreef ~ wrote:

  Respect voor de politie! Je zult maar dergelijk werk moeten doen en dan ook nog voor een habbekrat. De minister wil niet over de brug komen omdat anders de onderwijzers de volgende groep is die er geld bij wil hebben. Lekker argument. NOT!
  Liefs Kakel xxx

  • Melody  schreef ~ wrote:

   ja inderdaad, niet mijn keus van beroep.

   -x-♥

 • depetvantruus  schreef ~ wrote:

  Goede invulling, Melody. :-)
  Je uil is ook prachtig. Hoop dat ie nog even blijft zitten. ;-)

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Dank je wel meis.

   Hij zit er al weer ff maar voorlopig vind ik m zelf ook nog mooi ;-)

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2018 ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~