Onbetaalbaar

corry1 Corry was nog nooit in de Orchideeënhoeve in Luttelgeest geweest en ik vind het daar geweldig. Het is herfst, guur buiten dus een uitje, hoe welkom ook, is ‘onderdak’ natuurlijk veel prettiger dan buiten. De afspraak was dus snel gemaakt en vanmiddag rond half één drukte ik op haar bel en liet ze me binnen.corry3 Een klein half uurtje later stapten we weer in de auto en vertrokken richting ons doel. Grotendeels niet via de snelweg maar op, her en der zeer smalle ook, tussendoor weggetjes kwamen we daar een uur later aan. We begonnen met wat lekkers om onze magen en blazen vulling te geven waarna we aan de wandel gingen. Corry was onder de indruk, vond het prachtig en wist niet waar ze het eerst of laatst moest kijken, zoveel te zien daar en mijn verhalen hadden haar enthousiasme natuurlijk ook gewekt.corry4Uitjes als deze zijn ware cadeautjes. Ik besef mijn rijkdom met mensen zoals Corry om me heen. Temeer daar zij voor mij de rol vervult die degene die mij op de wereld heeft gezet zou moeten vervullen maar dat nooit heeft gedaan. Waar haar partner die steken ook liet vallen heb ik mijn maandagmeneer. Soort van surrogaat-vader en surrogaatmoeder. Zo heb ik ook via weblog een surrogaat-zus en een surrogaat-dochter in mijn armen mogen sluiten. Ik voel me compleet met hen en die rijkdom is onbetaalbaar, ontroerend en enorm waardevol voor mij. Bloedbanden zijn zwaar overschat is een uitspraak die je wel eens hoort, nou ik kan niet anders dan die uitspraak volledig beamen!corry2 Andere foto’s van deze heerlijke middag vind je HIER.

Rond het avonduur leverde ik Corry weer safe and sound in haar appartement af, hielp haar nog even met de mooie planten die ze gekocht had op hun plaats te zetten. Zette mijn foto’s op haar pc zodat zij ze ook heeft en ik ze haar niet meer hoef te mailen dus wellicht komen jullie bij haar nog weer enkele foto’s tegen die je hier ook al ziet… Daarna tufte ik naar huis en daar wachtte een bak dampende thee op me, met manlief en Daphne op de bank tussen mijn veestapel terwijl zoonlief boven vertoefde. Zo fijn thuiskomen is ook wat waard.
Wat ben ik toch een gezegend mens!!

6x Akkoorden op ~ Chords on “Onbetaalbaar

'Musiceer' naar ♥-elust! Ik kijk reikhalzend uit naar 't mogen 'beluisteren' van de 'akkoorden' die jij toevoegt aan mijn 'partituren' om ze compleet te maken!

Translate »
%d bloggers liken dit: