Dit was het dan, seizoen 22 van JEANS, DYNAMITE, is over uit en voorbij. Vanmiddag bleek maar weer eens dat het niet een theater hoeft te zijn en dat ook een sporthal prima voldoet om het publiek te vermaken en het dak eraf te laten gaan. Ik had om half één Erik en Rineke van de trein gehaald en na een lunch bij ons thuis, die er bij hen goed in voel natuurlijk na meerdere uren treinen vanuit het verre zuiden, stapten we gevieren de auto in en togen naar Beilen. Na de show hebben we van iedereen afscheid genomen en hen een leuke zomer gewenst en ook de hoop uitgesproken hen in het nieuwe seizoen, dat in september weer zal starten, te mogen begroeten, of dat het geval zal zijn is voor ons fans nog even afwachten. De middag vloog weer veel te snel voorbij en om even over half zes heb ik Erik en Rineke afgezet bij het station in Beilen en zijn Daphne en ik naar huis gereden. Deze laatste show heb ik veel foto’s gemaakt, velen zijn (uiteraard) bewogen maar toch wil ik ze met jullie delen….

6x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Nog één keer….. DYNAMITE met JEANS!”

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫