…slapen…
En dan is het donderdag 26 november, de startdag van het Sinterklaas-Spel in weblogland.

Er is dus nog tijd om je schoentje te zetten als je dat nog niet gedaan hebt…. en voor hen die het wel gedaan hebben, zetten jullie je schoentje aub op jullie blog? Dat is nodig om het spel goed te kunnen spelen….

 

Sinterklaas-Spel-2015

Per 23 november zijn er 11 Spelers… dat mogen er natuurlijk meer worden,
graag zelfs want des te meer zielen des te meer vreugd toch?

Schoentje 33
Daphne
Schoentje 16
Edward
 Schoentje 1
Christiaan
Schoentje 8
Meer dan Mamma & Dochters
Schoentje 30
Eiso & Alie
Schoentje 6:
Fréderique
Schoentje 19:
Ikan-Mas
Schoentje 22:
Kakel
Schoentje 13:
Liesbeth
Schoentje 14:
Minoesjka
Schoentje 12:
Vonnie-B

6x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Nog 3 nachtjes ….”

  1. Ik verheug mij op het spel. Sinds eind van de ochtend loop ik krom van de pijn in mijn rug. Ik wet niet waar het vandaan komt. Volgens Hubbie zijn het spanningen van de laatste tijd. Ik hoop dat het snel overgaat.

    Liefs Frederique

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫