Nog 14 nachtjes

8

……en dan is het 9 december……. en dan is het e.i.n.d.e.l.i.j.k. zover!
(het is ook onze 31e trouwdag maar dat bedoel ik natuurlijk niet).
Ik ga hoogst-hoogst-hoogstzelden naar de bioscoop maar voor Peter Jackson maak ik met liefde dé uitzondering en heb ik de gevolgen van zo’n bioscoopbezoek er met evenveel liefde voor over.

Zat ik op 19 december 2001 in de bioscoop van Leiden met vriendje Niels, die net als ik helemaal mesjogge is van J.R.R. Tolkien, om het 1e deel van Peter Jackson trilogie “Fellowship of the ring” te gaan bekijken…. wisten we al dat we de jaren die zouden volgen in spanning zouden gaan ‘zitten’ afwachten of Peter Jackson meer van Tolkiens werk aan zou durven, we hoopten erop, dat staat natuurlijk ver buiten kijf.

En ja hoor….. nadat we ook deel 2, The Two Towers en deel 3 Return of the king hadden gezien kwam al snel het nieuws dat hij The Hobbit ook zou gaan verfilmen. In 1e instantie zouden dat 2 delen worden maar al snel kwam het nieuws dat dat ook 3 delen zouden gaan worden. Inmiddels hebben we deel 1 en 2 al achter de rug en zitten we alweer heel lang de dagen af te tellen naar 9-10 december 2014. Om dan het afsluitende deel, “The battle of the five armies” te gaan zien met daaraan voorafgaand delen 1 (An unexpected journey) en 2 (The desaulation of Smaug). En ja dat is een lange zit maar wauw!!! De kaartjes zijn al binnen en net als de voorgaande keren zit ik er nu ook weer met Niels en Anita.

En dan nog iets moois….. Billy Boyd, de acteur die in de LotR-films Pipin speelde heeft in opdracht van Peter Jackson een mooi nummer ingezongen, dat kan ik hier natuurlijk niet weglaten…

9 december vertoef ik dus vanaf 17.30 uur tot ergens rond de klok van 3.30-4.00 de volgende ochtend in een andere wereld.

Heb er nog geen nieuws over gezien maar uiteraard hoop ik dat Peter Jackson het niet hier bij laat en aan de slag zal gaan met ander, Tolkiens, werk namelijk De Silmarillion. Duim, duim, duim, duim……

8x Akkoorden op ~ Chords on Nog 14 nachtjes

 • Hartelijke Hot Hulk  schreef ~ wrote:

  Ik wens je veel plezier.
  Als je iets graag doet, verruimd het je hart en je zinnen.
  Way to go Girly

  • ♫ Mel☺dy ♫  schreef ~ wrote:

   Dank je wel. Ja dat is helemaal waar ;-)

 • Rietepietz  schreef ~ wrote:

  mag je wel even flink wat “zitvlees”kweken;-) tjonge wát een zit zeg! Maar natuurlijk ben ik blij voor je dat er heen kunt! Veel plezier!

  • ♫ Mel☺dy ♫  schreef ~ wrote:

   Onze bios is splinternieuw met zeer luxe stoelen dus dat is niet zo’n straf ;-)
   Dankkkkk je wel….

 • Mirjam Kakelbont  schreef ~ wrote:

  Ik deel je smaak en je voorliefde, maar zolang op een stoel zitten, kan ik niet. Veel te ongedurig. Je zou het van me op je zenuwen krijgen. Gelukkig heb je de juiste personen gevonden die met je meegaan!
  Duim, duim, duim….
  Ik tel de nachten met je mee af :-)
  Liefs en een knuffel

  • ♫ Mel☺dy ♫  schreef ~ wrote:

   Ach die uitdaging durf ik met jou wel aan !!!

   -x-♥

 • Greet  schreef ~ wrote:

  Veel plezier. Ieder z’n meug!

  • ♫ Mel☺dy ♫  schreef ~ wrote:

   Dank je wel.
   Ja zeker weten, maar goed ook toch?

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017