Met een Engel in de Engel

Soms….kan het lijken, én voelen, alsof de hele wereld eropuit is je een loer te draaien. Eerst even boos worden, dan een gevoel van heftige teleurstelling ervaren, dan in de weerstand omdat je weigert het over je kant te laten gaan, dan berusten omdat je weet dat je erover druk maken totaal zinloos en verspilde energie is nadat je besluit de nodige instanties in te schakelen om één en ander uit te zoeken om tot slot te besluiten dat je naar het politiebureau moet om aangifte te doen……. Dan… tja dan echt ….kan het zo waanzinnig goed doen je oor te luister te leggen, figuurlijk even stoom afblazen, bij iemand waarvan je zonder ook maar enige spoor van twijfel weet dat zij nooit degene zal zijn die jou willens en weten zal belazeren, iemand bij wie je mag zijn wie je bent en hoe je bent, altijd ongeacht wat ook! En zo zat ik vanmiddag aan een, mij inmiddels zeer dierbare, ook al is het dan mijn smaak niet *grinnik*, keukentafel om mijn hart even te luchten. Zij deed dat ook, in alle vertrouwen én in alle rust, hoe fijn is dat? Niet te beschrijven! Voordat ik huiswaarts keerde sloten we de dag af met een lekker bakkie leut, wederom aan die keukentafel, nadat we heerlijk onze buiken hadden gevuld in De Engel, waar we eerder waren binnengelopen nadat we in een park hadden gewandeld en wat nodige boodschappen hadden gedaan.

Kortom een middag met een platina randje!

12x Akkoorden op - Chords on “Met een Engel in de Engel

 1. Wat een heerlijke ruimte hier weer. Mooie lay-out ook. En mooie kopfoto. Maar dat kunstwerk mag er ook zijn. Die vrouw in dat water. Geweldig.
  Fijn dat je zo’n luisterend oor hebt. Een zegen als je dat tegen komt.

  OT. De nieuwe WE staat er weer :-)

 2. Wát een rust hier….. héérlijk, alsof inderdaad álle “rumoer” bij je verdwenen is!
  Geweldig hoor een vertrouwd luisterend oor ,hebben we op z’n tijd toch allemáál wel eens nodig?

  • Ja he? Ligt hier ook in de woonkamer op diverse plekjes ;-) En wordt, zodra de geur minder wordt, besprenkeld met lavendelolie.

   Dank je wel lieverd, nee hoor toeval bestaat immers niet ;-)

   Enne hele dikke knuffel voor jou en je man en dochter, wat een verdriet! -x-♥

 3. WOW! Wat een schitterende kopfoto, hij spat van het scherm af.
  Fijn, dat jullie het weer zo gezellig hebben gehad, het is altijd prettig als je niet echt op je woorden hoeft te letten en vrijuit kunt praten. Doe je de volgende keer de groeten aan je engel?:-)

 4. Fijn dat je zo’n luisterend oor hebt. Onbetaalbaar! Voor mij is er ook zo iemand. Die aan je denkt en belt op een moment dat je dat zo nodig hebt. Echt iets om te koesteren. Dat doe ik dan ook (*wink*)

  Ik wens je nog vele dagen met een platina randje!

  Liefs en een knuffel, Frederique

  • Nou inderdaad, wat jij zegt, onbetaalbaar ;-)
   En koesteren doe ik als geen ander!

   Dank je wel hoor, wens jou niets minder, integendeel zelfs, het veelvuldige ervan!

   -x-♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge