14x Akkoorden op ~ 1x Chords on “Kleding”

 1. Blijft lastig wanneer iedereen hetzelfde gekleed gaat, bij de één pakt het toch wat gunstige uit dan bij de ander. Ik weet niet of de twee linker dames nou wel zo gelukkig zullen zijn deze foto;-)

  1. Ja dat is ook zo… .toch doen de verantwoordelijke kleding-mensen bij Jeans heel hard hun best het voor iedereen zo goed mogelijk te doen.

   Manon en Sarah zijn professionals, die hoor je nooit klagen, zeker niet over hun outfits ;-)
   Daarbij zijn ze natuurlijk gewend aan zulke foto’s want aangezien het podium altijd hoger is dan het punt van waaraf je foto’s maakt… lijkt iedereen altijd dikker dan men in werkelijkheid is… Die meiden zijn allemaal super-superslank … oftewel in mijn visie zelfs mager maar dat zeg ik natuurlijk nooit hardop, zeker niet tegen hen zelf ;-)

   1. Ze zijn ook zeker niet te dik maar de broekjes zitten véél te strak in het kruis en daar zou ik me heel ongemakkelijk bij voelen. Bij de andere twee dames zitten ze perfect.

 2. Voor de linkerdames hadden ze het broekje beter iets langer mogen maken. Nog niet eens direct voor het gezicht maar meer voor de dames zelf. Ik stoor me er overigens niet aan. Aan mensen in hokjes stoppen om allemaal maat 38 te krijgen, doe ik niet mee. Iedereen mag wegen zoveel hij/zij wil!
  De kleding ziet er sowieso verzorgd uit.
  Dikke kus ♥

  1. Komt door de stand van het maken van de foto hoor…. daarbij opgeteld dat je vanuit het publieksdeel van een zaal altijd omhoog moet fotograferen …

   Die meiden hebben absoluut geen overgewicht, maar gelukkig zorgen ze wel goed voor zichzelf, wat uiteraard niet alleen zeer verstandig is, maar ook nog eens hoognodig in hun vak

   kusssss

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫