Asjemetetternou, ’t is mij niet wat nog eens purpurpur aan toe… ik zou er bijna mijn slagtanden om verliezen en Buffer zijn snorharen.

Wat er gebeurd is? Vragen jullie je af, nouuuuuhouuuu gaat dert maart est fft voort zittent dant zullent wijt julliet vertellent!!!

Zaterdag ging de deurbel….
Grote Baas hobbelt naar de deur en komt even later binnen met:
cadeautjes300516f
Een kadootje voor ons vrouwmens van Liesbeth met een kaartje erbij dat zij het maar zo had gedaan omdat ze deze bos vast niet veilig en wel met de trein over zou kunnen brengen,,,  Jawel, Liesbeth kwam een nachtje slapen want mijn vrouwmens zou weer naar de dierentuin in Emmen voor de afronding van de adoptie-actie, de 6e alweer. Gaat goeeeeee we zijn trots op ons vrouwmens!

Vanmorgen vroeg was het dan zover…. Vrouwmens volledig in de (onderdrukte) stress de deur uit. Wij horen de auto’s wegrijden en enkele minuten later komt een wel heel bekend geluid in onze oren. Joepieeeeeeeee ze was terug, ze had dus al bedacht dat ze ons vergeten was en kwam ons alsnog halen. Ehhhhhhhh dus niet…. ze graag een kado van de eettafel en hobbelde weer naar buiten, wij bleven in verbijstering achter. Hoezo Emmen, Hoezo tante Truus  en tante Fréderique weer mogen ontmoeten en knuffelen? “Die komt nog wel terug voor ons” , bromde Buffer tegen mij. ‘Ik help het je hopen’  morde ik terug maar nee hoor…. Niks dus van dat al…. snikkkkkkkkk

De avond was al een behoorlijk eind op weg toen ze eindelijk weer binnen kwam vallen, bepakt en bezakt. Daphne was al eerder binnen gekomen en zij pakte wat spullen aan terwijl Grote Baas naar de keuken  hobbelde om koffie te halen.

Op de eettafel kwam een stapel dozen te staan…. een stapel puzzels van Tante Truus
cadeautjes300516b
Weer even later zat vrouwmens met dat nieuwe apparaat van haar te knoeien, er moest iets bij aan gehaakt worden. Er hangt al een duiveltje aan die ze van Anita kreeg en nu dus ook een beschermengeltje, die ze van Tante Truus kreeg.
cadeautjes300516a
Daphne zat ondertussen op de grond bij vrouwmens haar salontafeltjes een tas uit te pakken. Daaruit kwam iets dat heel breekbaar was maar de reis overleefd had. Een hartvormige schaal met daarop wat van dat geurprut, potterpoerie of zo iets heet dat geloven wij… en een boeddha beeldje en 2 mooie glaasjes met daarom heen strikjes met hartjes en kaarsjes erin, die had ze gekregen van Tante Fréderique.
cadeautjes300516e
Wij zaten het allemaal te bekijken en zeiden tegen elkaar: “hmmm wij worden helemaal vergeten….” want kijk, vrouwmens krijgt wel van alles maar wij niet? Zie nou toch, zelfs Grote Baas kreeg iets, uit een tas kwamen wat servetten die gevuld waren met allerlei heerlijkheden. Daar hadden vrouwmens en Daphne eerder vanavond al van gesnoept met iedereen die bij hen was vandaag. Een cadeautje van Tante Corry

cadeautjes300516g

Niet dat we dat wilden laten merken natuurlijk, maar toch, waren wij wel een beetje triestiger aan het worden. We mochten niet mee vandaag terwijl we ons daar wel op verheugd hadden, oh vrouwmens had het ons niet beloofd of zo hoor, het lag dus niet in de planning of zo , en dat snappen we ook wel maar ja wij  hadden toch wel graag mee gehobbeld in de dierentuin natuurlijk, dat snappen jullie wel toch?

En toen ineens….V E R R A S S I N G G G G
Kregen wij ineens gezelschap, nog een cadeautje van Tante Truus  maar dan niet zozeer voor vrouwmens maar voor ons:
cadeautjes300516c
Vrouwmens heeft in de auto een paars aapje hangen die ze van Daphne kreeg, aan haar cameratas hangt er ook eentje die ze van Anita kreeg. En nu hebben wij dus een nieuw, ook paars, vriendje. Hij moet nog huiswarm worden dus bromt nog een beetje maar wij vertrouwen er volledig op dat hij zich snel hier zal thuisvoelen, heej niet vergeten. Buffer en ik zijn immers perfect gezelschap voor een eenzame beer, ja toch niet dan? We verstaan zijn gebrom niet echt nog maar we weten nog steeds niet hoe hij heet, weten jullie dat misschien beste lieve bloggers? Zo ja vertel het ons dan alsjeblieft?!

cadeautjes300516d
Oh enne…. vrouwmens heeft, dat weten jullie wel, haar hoofd veel te vol met allerlei zooi dus is ze momenteel niet slim genoeg om een leuke naam voor ons drietjes te verzinnen…. helpen jullie haar daar even bij? Dat kunnen jullie vast wel! Verzin maar iets moois dat voor ons drietjes van toepassing is…. we kijken naar jullie ideetjes uit!

Even verder niets over hoe het hier verder gaat en zo want dit verhaal is al lang genoeg, dat komt de volgende keer wel aan de orde.

Dikke tetter-purpur-bromm-knuffels van ons drietjes!!