Just Saying

24

 

Marja‘s

158e

Zwijmelen op Zaterdag

 

Toen zij stierf was ik 1 jaar en 18 dagen oud, wist ik toen veel van haar bestaan en nog minder van wat zij gedaan had? Geboren op 29 augustus 1924 in Tuscaloosa, Alabama, Verenigde Staten en overleden op 14 december 1963 te Detroit, Michigan, Verenigde Staten én met een indrukwekkende oeuvre op haar naam.

Daar kwam zo’n 12 jaar later verandering in toen ik een lp kocht van de centjes die ik verdiende door ’s middags na schooltijd bij een kwekerij te helpen met het pluizen van anjers, het poten van komkommer- & tomatenplantjes. Zo af en toe zoek ik haar nog weer eens op en beluister ik weer wat zij met haar stem kon doen. En nog steeds met kippenvel voor alle duidelijkheid.

Deze uitvoering is prachtig! De versie met het Jeans-sausje door Sarah van der Meer doet daar niet voor onder kan ik jullie verzekeren. Om die versie te kunnen beluisteren zullen jullie nog ‘even’ moeten wachten én duimen dat het over enige tijd via joetjoep beschikbaar is.

Geniet dus maar van het origineel dat minstens zo mooi is, veel plezier, en een heel warm en waardevol, liefdevol weekend gewenst.

24x Akkoorden op ~ Chords on Just Saying

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017