Japans op Zaterdag ~ Voorbode

japansopzaterdag

Marion‘s…
Japans op Zaterdag
(voorheen: Haiku op zaterdag)
97
Gestart op 17 januari 2015 (hier)

 

voorbode
In ’t groen gehuisvest,
toont het zich in stralend wit.
Koning Winter komt.

Elke kleur verstomt.
tegen koude grond bestand
Koning Winter komt.

Hartelijk welkom.
Heten kleuren het seizoen
Koning Winter komt.
Waar de grond weer haar rust vindt,
oorsprong van ’t al samenbindt.

8x Akkoorden op ~ Chords on “Japans op Zaterdag ~ Voorbode

  • Dank je wel Annemarie

   Ja…. ik zie iets…. en dan doemen in mijn hoofd bijna altijd gelijk al de woorden op, en na het maken van een foto met mijn foon, open ik dan de ‘notitie-app’ en leg mijn tekst ook gelijk vast, hoef ik het thuis alleen maar op mijn blog te zetten…. ‘vroeger’ had ik altijd pen/papier in de tas maar met mijn foon altijd bij me hoeft dat nu nooit meer ;-)

   • Dat moet ik mezelf ook aanleren eigenlijk. Met de foon. Onderweg komt er ook nogal eens wat boven borrelen. Thuis weet ik het dan niet meer precies en lukt het vaak niet meer. Deze id iig weer erg mooi. I love it. 👌👌👌👌

    • Haha ja doe dat…… ik onthield het ‘vroeger’ allemaal wel maar tegenwoordig lukt dat niet meer, hoe dat komt geen idee, misschien wel omdat ik in mijn achterhoofd weet dat ik niet meer hoef te onthouden omdat ik het toch gelijk in mijn foon uittype.

     Dank je wel hoor, fijn te lezen !!

'Musiceer' naar ♥-elust! Ik kijk reikhalzend uit naar 't mogen 'beluisteren' van de 'akkoorden' die jij toevoegt aan mijn 'partituren' om ze compleet te maken!

Translate »
%d bloggers liken dit: