Japans

Japans op Zaterdag – 137

Marion‘s… 137e Japans op Zaterdag (voorheen:  Hier sinds 17-01-2015)

Haibun *** Haiga  *** Haiku *** Kyoka *** Renga *** Sedoka *** Senryu *** Tanbun *** Tanka  

 

‘ t Oog een beetje dicht,
op ’t bijzondere gericht,
zoekend naar het licht.

14 gedachten over “Japans op Zaterdag – 137

  1. Dank je wel.

   Het ‘perfecte’ plaatje bestaat in mijn optiek niet. Al hoe kritisich ik ook ben, als ik tevreden ben is het voor mij goed genoeg.

   Ik zie (van de week nog zelfs) foto’s voorbij komen die een grote prijs hebben gewonnen omdat ze dan zogenaam ‘perfect’ zijn terwijl ik die foto dan in de prullenbak zou hebben gemieterd als het 1 van mij zou zijn geweest… hoofdzakelijk een kwestie van smaak dus.

   En ja in de ogen van de ‘kenners’ kan een foto alleen maar ‘perfect’-heid benaderen / bevatten als je na het maken van de foto het met één of ander computerprogramma hebt bewerkt… en dat doe ik dus niet, dat staat me zo tegen, zal daar ook wel nooit mee beginnen denk ik.
   mijn foto’s zijn dus altijd puur… rechtstreeks vanaf de camera, geen toeters en bellen, Daphne denkt er overigens net zo over.

 1. Dit kan ik wel waarderen Melody, wie bepaalt overigens wat het perfecte plaatje is?? Bij het beoordelen van foto’s speelt de eigen interesse een grote rol, wat de één prachtig vindt, gooit de ander zó in de prullenbak. Laten we niet vergeten dat het voor ons een hobby is, waar we plezier aan kunnen beleven, en dat is het belangrijkste.

  1. Ja klopt…ik zoek nog, hopelijk na morgen niet meer…

   Haha dat herken ik wel hoor…

   Jaook dat herken ik, zou ik een halfjaar geleden ook gezegd hebbeb

   ahhhh lekkaahhhhh

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫