*2015·OOR·Zwijmelen

Ik sluit me aan bij:

 

Marja‘s

162e

Zwijmelen op Zaterdag

 

Amper tijd, een dag heeft maar 24 uur, wel een bijdrage omdat die vooruit te plaatsen is… vandaag geen tijd om jullie te bezoeken en morgen ook niet, ik kom heus wel maar pas maandagavond ergens of daarna…. Vandaag ben ik heel de dag in de auto onderweg om op meerdere adressen in het westen even een bakkie leut te halen, een knuffel om te ruilen, even kleppen en dan uiteindelijk met een logee in de avond thuis komen die mij morgenochtend gaat vergezellen naar het ziekenhuis hier in de stad om daar mijn handjes als vrijwilliger te laten wapperen bij de kerstviering van ‘onze’ oecumenische kerkdiensten. Kortom, een korte bijdrage vandaag met een waardevolle inhoud door van links naar rechts Deborah, Naidjim, Sarah, Xander, Kimeberly, Nigel, Manon en Florens, waarbij ik me van harte aansluit.

24x Akkoorden op ~ Chords on “Ik sluit me aan bij:

  1. heerlijk joh… lekker in mijn eentje in de auto…. muziekie bij…meebleren enzo….
   Het was inderdaad heel gezellig, zeker als je mensen niet zo heel vaak ziet.
   haha nee joh …

   -x-♥
   Melody componeerde ~ composed Alfabet-3-LMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge