Zwijmelen

Ik blijf nog even bij:

logozwijmelenopzaterdaga

Marja‘s 

Zwijmelen op Zaterdag

~ 183 ~ 

Gestart op 17 november 2012

 

 

…….Kimberly (Fransens)…. natuurlijk. Afgelopen woensdag moest ze in de ‘piano-ronde’ als soliste aan de slag. Op Bali waren nog 10 kandidaten aanwezig en van die 10 moesten er 2 afvallen. Duimen draaiend zat ik op de bank voor de buis natuurlijk, alhoewel in het volste vertrouwen dat zij wel 1 van die 8 zou zijn. En dat is ze! Het nummer, dat iedere kandidaat zelf mocht kiezen, dat zij koos is: “Hotline Bling” van Drake. Geen idee wie dat is, kende dit nummer vaag…

18 gedachten over “Ik blijf nog even bij:

    1. Ja inderdaad…… dit lied van haar is ook niet mijn favoriet, maar ik weet wat ze meer kan, heb ik al een seizoen van mogen genieten, ik verheug me op haar 2e
      Melody componeerde ~ composed KostbaarMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge