Herinneringen

22

logozwijmelenopzaterdaga Marja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

~ 191 ~

Gestart op 17 november 2012

 

Afgelopen woensdag was de laatste samenkomst van de groep in de cursus “Voluit Leven” voordat de vakanties gaan beginnen. Na de vakanties komen we nog 1x als groep samen om te evalueren hoe het in de tussenliggende weken gegaan is met een ieder van ons. De één-op-één sessies gaan ‘gewoon’ verder na de vakanties, per persoon verschillend natuurlijk afhankelijk van de ‘behoefte-klacht-noodzaak-wens’.
In alle 7 sessies kwamen ze, niet bewust opgeroepen overigens, wel aan bod; herinneringen…. Vanaf onze geboorte worden we geconditioneerd door wat we meemaken en daar zijn herinneringen natuurlijk onlosmakelijk aan verbonden, zowel de fijne als die ‘daar zullen we het maar niet over hebben’.

De spreuk: “volg je hart want dat klopt” kun je heel letterlijk nemen en is het beste advies dat je kunt krijgen en geven. We volgen te vaak ons verstand om welke reden ook, terwijl juist ons verstand ons misleiden zal bij elke kans die het krijgt.

Onderstaand nummer is er eentje uit die categorie. Al heb ik ooit bij dit nummer vele bittere tranen gehuild, (en nee ik ga niet toelichten waarom want dat doet totaal niet ter zake, het is iets uit het verleden en dat verleden ligt achter mij.) kan ik nu met een glimlach naar dit lied luisteren en wordt mijn hart er warm van.

Herinneringen, we ‘moeten’ er niks mee, we “mogen” ze koesteren… aan ons de keus en ik pas die keus ook toe tegenwoordig, dat is 1 van de vele winstpunten die ik zou kunnen benoemen uit deze cursus. Gelukkig start na de zomer de vervolgcursus waarvoor ik me woensdagochtend gelijk heb aangemeld want ik ben er nog lang niet al ben ik wel heel blij met hoever ik al weer ben… op weg naar mijn doel: Het leven een feestje vinden.

Fijn weekend iedereen!

22x Akkoorden op ~ Chords on Herinneringen

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017