Tegenstelling

Heet-Koud

Tegenstelling

heetkoud161214a

Als je mee wilt doen aan deze uitdaging, plaats dan een foto in het thema op je log en laat een link naar het bericht tezamen met je e-mailadres achter in het script hieronder. Ik verheug me op jouw bijdrage!

Mister Linky's Magical Widgets — Thumb-Linky widget will appear right here!
This preview will disappear when the widget is displayed on your site.
If this widget does not appear, click here to display it.

Thema Tegenstelling 197 – 23 t/m 30 december: Vorst-Dooi

16 gedachten over “Heet-Koud

    1. ja dat is waar maar dat pakje van jou is nu voor mij een dierbare herinnering…. daar kan de beker op mijn foto lang niet tegenop.

  1. Ik had de bedoeling ook een heet-koud iets te plaatsen, was ik in gedachten zo druk mee, dat ik hier per ongeluk een link naar de kerststemming geplaatst heb. Wil je die wel weghalen? Zal proberen morgen die andere te tonen.

    1. Roos is een slimme meid…. door jou op haar toekomst voorbereid ;-)

      Mee jph, bah, koffie… wie drinkt dat nou nog tegenwoordig ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge