Happy-65

14


(Vonnie’s Happy Challenge
op
Gestart op 15 januari 2016
Gestopt op 19 mei 2017)

Echt happy ben ik niet zo momenteel maar aangezien ik heel goed mijn zegeningen kan tellen op de moeilijkere momenten doe ik dat nu dus ook. 2 dierbare mensen liggen in het ziekenhuis, met de ene gaat het niet goed en met de andere gelukkig weer wel omdat een zeer risicovolle ingreep, die telkens maar weer uitgesteld werd de afgelopen 6 maanden) woensdag goed verlopen is.
Daarbij is tot mijn ontzettend grote spijt ook Largo nog steeds niet terug. Alle mogelijke zaken gedaan maar tot op dit moment met 0,00 resultaat. We geven echter de hoop niet op, we kennen gelukkig talrijke, bemoedigende ook, verhalen van huisdieren die geruime tijd verdwenen waren en toch weer opgedoken zijn ook al vervaagde alle hoop daar op gaandeweg de tijd.

De stress van de afgelopen week, én niet te vergeten de staart van de stress van de afgelopen maanden, is me helaas niet de koude kleren gaan zitten. Dinsdagavond merkte ik al dat het fout begon te gaan en jawel hoor, woensdagmorgen rond het middaguur was het dan ook zo goed als over en uit, ondanks de vele extra oefeningen en rustmomenten die ik gedaan en genomen had, toen weer eens bleek dat meneer en mevrouw pijnstilling besloten op vakantie te gaan. Later in de middag heb ik dan uiteindelijk toch maar de fysio gebeld. (Was net af van de aflossingen om mijn schuld bij hen weg te werken grmblllll niet dat zij daar een probleem van maken maar ik dus wel). Gelukkig kon ik gelijk donderdagochtend al bij Irma terecht die een plekje voor me vrijmaakte. Hoe fijn is dat? Krommer lopend dan ik heen ging verliet ik het pand weer , bekend gegeven, hoort erbij. Nu ff een paar dagen extra goed op mijn bewegen letten, extra oefeningen doen en dan komt ’t wel weer goed. Met Irma om de hoek ben ik dus wel heel erg happy!!

14x Akkoorden op ~ Chords on Happy-65

 • fietszwerver  schreef ~ wrote:

  mogge Meldoy
  nee daar wordt je niet vrolijk van
  zelfs een goed bericht uit het ziekenhuis kan dat niet veranderen
  hopelijk doen de oefeningen en wat rust en wie weet nog wat hulp van Irma , het snel weer in orde komen
  opbeurende groet

  • Melody  schreef ~ wrote:

   ’n Avond Karel, neuh niet echt… De ene zorgenpatiënt die afgelopen woensdag een zware operatie onderging mag morgen al naar huis (ehhh……)
   De andere ligt er nog, heel onduidelijk nog, haar situatie…

   Ja dat gebeurt wel hoor, mijn rug reageert altijd heel snel als Irma aan de slag gaat, gelukkig wel.

   Dank je wel hoor, lief van je!

 • Marja  schreef ~ wrote:

  Sterkte met alles, Melody.

 • Edward McDunn  schreef ~ wrote:

  Gatsie, vervelend allemaal Melody, sterkte gewenst.

  • Melody  schreef ~ wrote:

   Jah Edward dat is het ook, het meest voor hen natuurlijk. Dank je wel hoor, lief van je! *zwaai*

Ik 'beluister' graag jouw 'muziek' ~ I'dd love to 'listen' to your 'music'

CommentLuv badge

Xieje graag terug! ~ Love to see you again! All rights reserved by Melody Music 2003-2017