*2015·Japans·MOND

Haiku op Zaterdag *26*

Marions Haiku op Zaterdag

haiku26

Zo onweerstaanbaar
vergankelijke schoonheid,
aantrekkingskrachten

10x Akkoorden op ~ Chords on “Haiku op Zaterdag *26*

  1. Ik ook niet hoor….. het is de kern van een anthurium ….en ja apart zeker, want er zijn er geen 2 gelijk…

   -x-knuffel-♥

  1. Dank je wel Harrij.

   Ik wijzig mijn layout vaak ….. Zij dan minder vaak dan ik wel eens deed, soms wekelijks. Heerlijk werk!!!

   1. Ja dat kan ik me voorstellen. Ik heb zelf ooit HTML geleerd en ben later met dreamweaver en zo aan de gang gegaan, maar nu laat ik heerlijk al dat werk doen door mijn ‘vriendjes’ van wordpress. Helaas wordt dat op lange na niet zo mooi als wat jij er van bakt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge