Tegenstelling

Goed-Fout

Tegenstelling

goedfout

Als je mee wilt doen aan deze uitdaging, plaats dan een foto in het thema op je log en laat een link naar het bericht tezamen met je e-mailadres achter in het script hieronder. Ik verheug me op jouw bijdrage!


Thema nr. 181 : 2 t/m 9 september 2014: hard-zacht

16 gedachten over “Goed-Fout

 1. Fout is mannetje boven fiets. Het moet alleen fiets staan. Denk ik.
  Ot; Emmen is voor ons veel te ver. Het duurt liefs bijna drie uur erheen te komen met de trein. Totaal zijn wij bijna 6 uur kwijt om te reizen. Pfff… Het was behoorlijk vermoeiend. Emmen is zeker prachtig. Wij zijn ook ergens anders geweest in zomervakantie. Wij gaan verschillende dierentuin toe.

  Fijne dag.

  1. In principe zijn ze beiden goed maar ook beiden fout als ze tegelijk oplichten he? Als je dit bij een zebra ziet moet je extra goed uitkijken.

   Aha jullie wonen dus ver weg van Emmen. Een lange reis dus. Ik bezoek zelf ook veel dierentuinen in Nederland maar Emmen is het dichtste bij omdat ik in Assen woon.

   Dank je wel, jullie ook.

   1. Och natuurlijk het moet extra goed opletten. Dat is waar. Zebrapad natuurlijk. Kijk wij wonen in Haarlem. Wat leuk dat jij ook veel bezoek naar dierentuin. Je woont in Assen. Dat is veel dichterbij.
    Groetjes Jacqueline.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

    1. Ja ik loop ook een paar keer jaar in Blijdorp en Artis…. morgen ga ik naar Madurodam.
     Ben wel veel met fotografie bezig, is veel te leuk of niet dan?
     Maar ik rij altijd zelf, ga nooit met de trein, dat scheelt een hoop tijd.

     1. Daar zijn wij ook geweest. Blijdorp zijn wij verleden jaar ook geweest. Artis twee jaar geleden. Gelukkig rijd je zelf. Wij hebben geen auto. We moeten wel met de trein. Maar auto rijden kunnen ook in file staan. Maar meestal gebeurt niet. Je moet wel treffen. Wat leuk dat je morgen naar Madurodam gaat. Daar ben ik nooit geweest. Oja… 1 keer geweest. Toen was ik heel klein. Ik weet het niet meer. Maar je moet van houden. Ik wens jou alvast heel veel plezier. Morgen word eindelijk goed weer. Veel zon.

      1. De weersvoorspellingen zijn inderdaad erg goed… ik was er jaren geleden met mijn kinderen die toen nog erg klein waren…. ben benieuwd.

       Dank je wel.

 2. Zo’n stoplicht heb ik eerlijk gezegd nog nooit gezien. En dan bedoel ik én een mannetje én een fiets.
  Wel goed gevonden ;-)

  Fijne dag vandaag
  Liefsssssssssssssssss -X-

  1. hmmm……na vandaag durf ik je geen gelijk te geven, al snap ik je wel, jou onderhand een beetje kennende natuurlijk.

   {knuffel terug} -x-♥

  1. Zoals je ziet… nee *glimlach*
   Om meerdere redenen…

   1)zoals je weet ben ik veel aan het freubelen maar wil ik de prestaties bij gtmetrix.com ook zo goed mogelijk hebben. Blenza haalt de prestaties omlaag. Ik wil dit nu even proberen om te zien of dit ook invloed heeft en zo ja welke… vandaar dus de test bij een tegenstelling die al geweest is.
   2) blenza is leuk, je kan er veel mee maar toch wilde ik weer eens iets anders. Ik zocht al een tijdje maar kon niks leuks vinden… tot ik dus dankzij Daphne die abc-wednesday ontdekte…
   3) ik vond de link-manier bij abc-wednesday erg leuk, ben er dus gelijk ingedoken om te kijken of het iets voor mij zou kunnen zijn. Heb het ook aan Marja doorgegeven en die heeft het vandaag ook gelijk gebruikt, leuk toch?!

   Of ik dit zo hou of terugkeer naar blenza, weet ik nog niet hoor….

Mag ik luisteren naar jouw ♫ ~ May I listen to your ♫